LOOK OF THE DAY: COSY SOON SPRING

Marching March

Marts måned har altid været lidt en mærkelig måned for mig. Mest fordi det har været en måned der blot skal overstås, så vi kan komme tættere på foråret. Men i år er det altså lidt anderledes. For jeg har en dejlig marts måned foran mig – spækket med gode og dejlige stunder som jeg holder meget af! Så jeg er mere end klar til marts måned!

Det skal jeg lave i marts måned:

Arbejde en masse! Der er blevet lagt en slagplan for en masse overarbejde på kontoret og det har jeg selvfølgelig takket ja til! Jeg elsker at man kan have muligheden for at få arbejdet igennem og ikke konstant være bagud!

Besøge en dejlig veninde, som har fulgt mig siden gymnasietiden. Jeg glæder mig til at se hende igen og sludre i timevis!

På kærestedate med Hr. Skov og indløse min fødselsdagsgave i form af en comedy-aften. Sjovt og sødt – lige efter mit hoved ;-)

I sommerhus med min søde familie! Der skal traves ture i naturen og på stranden. Læses foran pejsen og spilles spil til den helt store guldmedalje!

Holde middagsselskab for nogle dejlige og rare venner. Muligvis med en hjemmelavet-sushi-aften!

Have en masse alene-tid. Ja ja, det lyder måske ikke så tiltalende, men med en weekend helt alene hjemme i huset, så skal alene-tiden altså udnyttes og nydes lidt ;-)

Se frem til at sommertiden starter sidst i marts og forhåbentlig den første forårs dag?

Klikke denne kjole hjem og tage forskud på foråret, dog iført strømpebukser og en tykkere forårsjakke ;-)

Smutte i biffen og se Kærlighed kender ingen grænser..

Hvad skal I lave i marts? :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: COSY SOON SPRING