HELLO YOU FRIDAY

LOOK OF THE DAY: RED EASTER BUNNY

LOOK OF THE DAY: Cardigan: Oenling// Tee: Minus // Bukser: Pieces // Sko: Bianco // Taske: Leowulff //

Hej fineste!

Vi er lige kommet hjem fra årets første omgang af påskefrokost. Vi var som sagt til påskefrokost i min familie, som bestod af utallige retter af mad, påskeægs jagt og et lille nip af påskesnapsen. Oh jo, det har såmænd været en fantastisk påskefrokost hjemme hos min mutti. Sådan nogle hyggelige stunder er altså værd at samle på, specielt når hele familien er samlet til det fineste frokostbord :-)
Nu er vi dog lidt trætte og overvejer om resten af aftenen skal stå på afslapning med dyner og tæpper i stuen. Vi skal jo gerne kunne lade op til den næste omgang af påskefrokost, når vi i morgen skal ud og spise med svigerfamilien. Vi skulle jo nødig sulte denne weekend, ikke? ;-) ha ha…

Outfittet er faktisk fra sidst jeg var hjemme hos min mutti, hvor jeg var iført røde bukser, lun cardigan og ellers et ret casual hverdags outfit, som kan holde mig varm og samtidig er super rart at have på :-)

Har I forresten set at jeg kører en lækker konkurrence ovre på min Instagram i øjeblikket? I kan deltage i konkurrencen om et gavekort til Bianco lige HER.

God lørdag til jer!

Indlægget indeholder affiliate links

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HELLO YOU FRIDAY