LATELY

LOOK OF THE DAY: BRIDGE OVER WATER

Reklame links: Frakke: HER // Tee: HER // Bukser: HER // Sko: HER //

Jeg tog en lille blog-fridag fra bloggen i går. Nuvel ikke fordi jeg ikke ville blogge for jer, men blot fordi jeg ville nyde en mandag i fuldt flor med højt solskin og sommer i luften. Derfor blev den brugt på gåture og sol på terrassen.

For selvom jeg ikke har ferie i øjeblikket (ligesom alle andre åbenbart ;-) ) så går jeg og nyder lidt sommerferie alligevel. Jeg går på arbejde, arbejder på bloggen og så vælger jeg så vidt muligt at holde mine aftener fri i kalenderen, så der er plads til at nyde sommeren og spontane planer – for det er vel egentlig hvad sommeren handler om?

Jeg husker tydeligt da jeg var lille og glædet mig til den laaaange skoleferie og hvilke gode spontane planer der blev fundet på undervejs i ferien. Gode minder skulle jeg hilse og sige ;-)

Så selvom jeg ikke har ferie, så går jeg alligevel og snyder lidt og leger at jeg har ferie om aftenen når jeg har fri ;-) haha..

Nå det blev lige til en hel del omkring min sommer(ferie) og egentlig ville jeg blot vise jer det seneste outfit fra forleden hvor jeg (spontant) var ude og spise ;-)

Nu vil jeg holde fri og nyde sommeraftenen med en god bog og senere en tur i skoven <3

Ps. Hvis man er på bar bund om hvad man skal lave i sommerferien, så er der lidt inspiration HER og HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LATELY