KLASSISK JORDBÆRTÆRTE

SUMMER FEELING

Selvom mange går og brokker sig over sommervejret, så har jeg altså taget mig til takke med det “sommervejr” vi nu engang har.
For selvom jeg ikke har ferie og ikke har haft det de sidste par uger, så er jeg lykkelig når jeg forlader kontoret hver dag, for for mig betyder sommeren ikke høj solskin, men mere de andre ting som også omhandler sommer.

Såsom at spise is, (også i regnvejr) gå en tur på stranden og blot nyde stilheden og havet. At grille en masse og spise grillet majskolber med masser af smør, at plukke blomster i haven eller forkæle sig selv med en købe buket.
Generelt bare hele sommer/ferie følelse, hvor man føler at det hele er muligt.

Men samtidig er det vigtigt at huske at nyde sommeren imens den er her. Noget jeg af og til glemmer, må jeg nok indrømme. For jeg bliver nok altid lidt vemodig når sommeren og sommerferien slutter, for jeg føler ikke at jeg har nydt det nok eller fået det ud af det, som jeg ville.

Så når jeg på fredag slukker computeren og forlader kontoret, så skal mine 2 ugers ferie nydes. Fuldt ud. Det er i hvert fald et mål jeg har mig. Nyde de små øjeblikke og tage mig tid til at slappe af med de bedste mennesker omkring mig. Derudover venter der en lille tur til Hamburg og muligvis en hotel lejlighed i København :-)

Lidt onsdags tanker herfra :-)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KLASSISK JORDBÆRTÆRTE