SÅDAN BLIVER DU EN BLOGGER!

LOOK OF THE DAY: CHERRIES ON TOP

Reklame links: Bluse: HER // Nederdel: HER // Sko: HER // Taske: HER //

Det føles som evigheder siden jeg sidst har shoppet. Og egentlig så passer det slet ikke, det er vist bare en følelse ;-) haha.

For forleden passerede denne fine bluse frem og selvom jeg nu aldrig har været til striber eller lignende, så var den altså en anelse sød alligevel.. Specielt fordi der var en lille detalje som fangede mine øjne. Og til den uhyggelige billige pris, så kunne jeg jo slet ikke lade vær ;-)

Og således hoppede blusen med på mit seneste outfit fra i denne uge. Og selvom jeg nærmest kunne bo i blusen i disse dage (den passer så fint ind til alle mine nederdele) så er jeg alligevel hoppet i et andet outfit i dag ;-)
Det er jo FREDAG i dag! YAY! Og min fredag består af simple, men rare ting såsom et telefonmøde, en iskaffe date i solskinnet med veninde og så står den på opladning i aften til en noget formidabel weekend! Mere om det i morgen ;-)

Hav en dejlig fredag! <3

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅDAN BLIVER DU EN BLOGGER!