FREDAGSCOCKTAIL: APEROL SPRITZ GINGER

SUMMER IN JULY

Oh hvor jeg dog håber at titlen på dette blogindlæg dog holder stik. For siden jeg kom hjem fra ferie i mandags – så har der altså ikke været det helt store sommervejr i Danmark. Og sikke en kontrast at rejse fra 37 grader og hjem til små 12 grader… Av… Det har jo nærmest regnet non-stop!

Og jeg må nok indrømme at jeg har det lidt underligt over at jeg tidligere hvert år har holdt 1 måneds sommerferie på denne tid af året. Men at jeg i år har fordelt sommerferierne forskudt. Men nu har jeg jo i forvejen haft 1 uges ferie og jeg ser derfor frem til en juli måned med en masse arbejde og forhåbentlig ferie igen i august ;-)

For i juli måned vil jeg:

1. Drikke iskaffe til jeg segner… ;-)

2. Hoppe i festivalstøjet og skåle til Grøn Koncert..

4. Vil jeg bage.. Går lidt og overvejer at bage en lækker jordbærtærte (eller denne her) og invitere søde mennesker på sommerdessert! Se evt. flere opskrifter HER.

5. Smutte i biffen og se Tulipanfeber – en film som jeg tror er lidt udover det sædvanlige og selvfølgelig en tøsefilm!

6. Holde en weekend helt fri og spise kanelsnurrer eller bage de her lækre sprøde pandekager..

7. Afprøve en ny restaurant her i byen, både brunch og frokost – det må man godt selvom man ikke har ferie ;-)

8. Få terrassen gjort sommerklar. Dette er forsøgt én gang i år, men regnen har just ikke hjulpet på det ;-) Og spise sommermiddag på terrassen med dejlige venner.

9. Fejre en nær veninde med en flok veninder til en brag af en fødselsdagsfest.

10. Spise en KÆMPE is og måske et smut til stranden – hvis sommervejret tillader det ;-)

Hvad har I af planer for juli måned? :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAGSCOCKTAIL: APEROL SPRITZ GINGER