BASTOGNE TÆRTE MED SØD MARENGS

VOGELBALL FESTIVAL LOOK

Reklame links: Kjole: HER // Støvler: HER //

Sponsoreret indlæg

Jeg er mere eller mindre landet i Danmark igen efter en noget fantastisk weekend i det tyske! Jeg er helt faldet bagover over alle de indtryk og oplevelser jeg har haft de seneste dag! Og det er altså en rar følelse. Dog har trætheden for alvor ramt mig, da weekenden var under et stramt program og søvn var en ned-prioritet.
Så selvom jeg var på farten hele dagen i går også, så har jeg heldigvis en dag i dag som går lidt mere langsomt og har kun få ting på programmet. Den har nemlig kun stået på et besøg af mutti og en hyggelig frokost med Hr. Skov.
Resten af aftenen skal gå med at slappe af og kigge aaaaalle de billeder fra mit mobilabonnment igennem som jeg har taget i weekendens løb og forhåbentlig begynde på at skrive et par blogindlæg om skønne Hamburg og muligvis lave en lille guide til jer ;-)

Outfittet er fra Hamburg, hvor vi om lørdagen tog til VOGELBALL, som er en tysk festival hvor alle folk klæder sig ud som fugle. Super fed festival og super fedt at ALLE gik all in på udklædning. Dertil er der fjer og bånd i håret og en vild makeup, for at blende ind i mængden af “fugle” på festivalen ;-)

Jeg er blevet inviteret til Hamburg i forbindelse med #einsmuttur kampagnen.

Men mere om festivalen i et andet blogindlæg ;-)

Hav en dejlig aften <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BASTOGNE TÆRTE MED SØD MARENGS