MONSTERA MOSPIND

LATELY

En glad type i solskinnet på en lørdag <3

Den forgangne uge fløj nærmest afsted for mit vedkommende! Faktisk følte jeg ikke rigtig at jeg var hjemme eller nærværende samme sted. Men til gengæld fik jeg en masse på opleveren og fik nydt nogle af de sidste sommerlyster . I ved, såsom at spise tapas og sippe vin , spise i og flødeboller i lange baner, spise senfrokost – bare fordi, shoppe et par enkelte sommerstyles, nyde markblomster i fuld flora og generelt bare have tilpas travlt til at man kan nyde det :-)

Og den kommende uge kommer altså også til at byde på en masse planer! Jeg skal bla. i biffen og spise popcorn, (og selvfølgelig se film) nyde en kaffe med en sød veninde, nusse lidt om en ny baby på barselsvisit, holde en massevis af møder, et smuttur til København og spise middag med min personlige madklub! Ak ja jeg er temmelig tilfreds ;-)

Men for nu, vil jeg nyde resten af min søndag hjemme med de her hjemmelavet snacks og bare nyde søndags solskinnet <3

Ps. Hvis man er fristet til lidt søndags shopping, så kan I stadigvæk shoppe med 25 % rabat hos Moodings med min egen personlige kode – læs mere HER.

På date med denne her mave og den tilhørerende ejer ;-) Glæder mig sådan til at blive moster igen <3

Fineste markblomster inde i byen – når ukrudt kan være pænt ;-)

Været til et af Danmarks største løb i min hjemby og heppede på den sejeste mor <3

Flødebolle ræs – har spist lige lidt for mange i denne weekend ;-)

Fin gave som skal forberede min hud til efteråret!

Sent frokost aftale, som endte ud i shopping ;-)

Spiser liiiige den (måske) sidste is for denne sommer ;-)

Refill på en af mine yndlings parfumer de sidste 5 år <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MONSTERA MOSPIND