HOKKAIDO SALAT MED KIKÆRTER OG GRØNKÅL

LOOK OF THE DAY: Miss Smarty Pants

Reklame links: Jakke: Meotine // Bluse: YAS // Bukser: Pieces // Pumps: Bianco // Taske: Leowulff //

Da vi forleden aften var et besøg i Musikteatret, fik jeg lokket Hr. Skov til at snappe et par billeder af dagens outfit inden det blev for mørkt.
Jeg kan godt mærke at den der uro, om vintertid og mørke, inden man når hjem fra kontoret, begynder ligeså stille at “stresse” mig lidt hvad angår outfit billeder, Men jeg prøver så småt ikke at tage sorgerne på forskud og nyder tiden lidt endnu, hvor det stadigvæk er lyst når jeg kommer hjem.

Jeg håber at I overlevede fredag den 13. i går ;-)
Jeg selv, fejrede det med en fyraftensøl efter kontoret og gik derefter tidligt i seng, da jeg skulle op på arbejde igen i dag. Men egentlig synes jeg at det er ret så hyggeligt at vågne tidligt og smukke ud i mørket om morgenen. Det der efterår det er altså lige mig! Og ikke mindst pakke mig ind i efterårsgarderoben!
Og egentlig også at shoppe efterårsgarderoben ved blot 1 klik og glæde mig lidt til at hele molevitten bliver sendt til mig i næste uge – det er jo svært når efterårs kollektionerne er SÅ fine i år. Og så må jeg nok også indrømme at jeg har shoppet et par stykker i samme farve som den top jeg har på her! Og ærger mig lidt over at jeg ikke også fik købt mig blusen i sort ;-) ha ha..

Jeg håber at I har nogle hyggelige planer for weekenden hvad enten det er weekendophold eller bare ren afslapning ;-)

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOKKAIDO SALAT MED KIKÆRTER OG GRØNKÅL