7 julefilm DU skal se!

LATELY

Sådan cirka ovenfor, har jeg set ud de sidste par dage. Dage uden internet, uden at kunne være online og uden at kunne dele blogindlæg for jer på bloggen!! Ja der er nok mildest talt groet et par (ekstra) grå hår de sidste par dage ;-) haha..
Men faktisk tillod jeg mig helt at holde computerfri i går, i hvert fald efter at prøvet lidt af hvert i en times tid. Og hey, det føltes egentlig meget rart ;-) Så istedet brugte jeg søndagen med nogle søde damer til en omgang julehygge. Og sikke en fin måde at ønske nogle af sine nærmeste god jul på – mon det skal være en tradition der skal gentages næste år igen?

Nå men denne uge er lidt sparsom med hvad der er på tapetet. Jeg skal mødes med en dejlig barndomsveninde og ønske hende en god jul, være total kreafunk og så skal der drikkes kaffe med en anden veninde. Derudover skal jeg nyde og slappe af, og selvfølgelig julehygge til den store guldmedalje, når jeg på onsdag lukker ned på kontoret og går på en laaang juleferie ;-)
Og nå ja så er Lille juleaften samt juleaften da også nogle ret store højdepunkter på ugen ;-) ha ha..

Når man får sådan en fin lille gave i advent – jep jeg er et stort barn, hvad angår jul ;-)

Søde souvenirs fra min tur i Tyskland i starten på måneden :-)

Familie jule brunch hos Mutti

Når Jylland byder på sne lige udenfor mit hjem ;-)

Tapas og vinno med søde venner <3

Julehygge med søde damer <3

1 kommentar

  • kathrine

    Hvor er det bare et dejligt indlæg. søde! Nyder at læse med!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7 julefilm DU skal se!