Postkort fra Istanbul II + anbefalinger

Beauty FAVES

IMG_7100X

Da jeg rejste til Istanbul i sidste uge havde jeg pakket kufferten for fulde drøn.. Altså jeg har en tendens til at skrive lange lister om alle de ting jeg skal pakke i min kuffert, også selvom det er ganske få dage jeg skal afsted, vel at mærke!

Så jeg samlede nogle af mine yndlings sager, som jeg ikke ville rejse uden. Og jeg tror faktisk at jeg ville kunne klare flere dage med kunne disse få ting – altså lige udover en tandbørste og måske lige min dag- og natcreme. Smykkerne ville jeg ikke kunne rejse uden og jeg ville få brug for en god børste og lidt til at vaske håret i, lidt makeup og selvfølgelig en god solcreme til at beskytte min hud med.

Måske man skulle prøve at være lidt mere fornuftig at pakke mere “rent” og simpelt næste gang jeg skal ud og rejse. Hey! Min kollega pakkede hele sin bagage i en mini-taske med en vægt på kun 3 kg (!!) Så hvis hun kan gøre det, så kan jeg vel også ;-)

Nå jeg vil bruge dagen på at fejre verdens bedste mor, hun har nemlig fødselsdag i dag! Og hvilket smukt solskin at fejre dagen i :-)

IMG_7151X

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Postkort fra Istanbul II + anbefalinger