SUNDE BANANPANDEKAGER

LATELY

doer

Så er det blevet tid til ugens Lately. Om end lidt senere end sædvanligt denne søndag! Men efter at have tilbragt den skønneste søndag i selskab med søde piger i brunchklubben, over en overdådig brunch, så måtte jeg overgive mig til trætheden da jeg kom hjem. Det er åbenbart meget hårdt at spise brunch og gå en lille tur ;-) ha ha..
Men I skal selvfølgelig ikke slippes for ugens update i billeder. Også selvom ugen slutter af med et værre gråvejr, tåge og sne på toppen! Men hey, selvom vi nok allesammen gerne ser at foråret snart springer ud, så lader det sig tilsyneladende vente på sig. Så hvorfor ikke bare nyde det sidste sne denne vinter? Der går trods alt (forhåbentlig) flere måneder før vi ser det igen ;-)

Jeg har glædet mig som et lille barn til den kommende uge. For ikke nok med at ugen starter med en fridag og ellers indeholder de sædvanlige ugentlige dates med kaffeaftaler, møder, fotoskydning, fejring af en nieces fødselsdag, så er det altså også ugen hvor vi skal gense vores lille spirrevip i min mave. Vi skal til MD scanning og forhåbentlig er alt som det skal være, men vi er både spændte og glæder sig helt vildt til at se den lille igen! Yay! Men mere om det i morgen til Baby Monday ;-)

Er du til flere billeder? Så hop over på bloggens Instagram, hvor jeg deler mange flere billeder og Instastories fra min hverdag!

brunch

Søndagen er blevet sammen med brunchklubben! Og JA, der var pandekager – så undertegnede var lykkelig!! ;-)

img_8486x

Lavede dog også min egen form for brunch, da pandekage trangen blev for stor ;-) Se opskrift HER.  

img_8984

Min form for greasy food i øjeblikket! ;-) Og når fredagsmiddag bare har fået en helt anden betydning nu end før i tiden ;-)

img_9188x

Friskpresset klementin juice – hmm overvejer lidt man snart skulle juice igen og måske endda dele nye opskrifter på dette – hvad siger I?

madklub

Date med en halveret madklub, men mindst ligeså hyggeligt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNDE BANANPANDEKAGER