LOOK OF THE DAY: CASUAL & LEO

SUNDAY SHOPPING

1.HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER// 6. HER// 7. HER// 8. HER// 9. HER// 10. HER//

Mens vejret er ubeslutsom i disse dage, så tyer jeg altså lidt til forårs garderoben. Det er som om, at der kun skal en solskinsdag til, for at jeg bytter hele min mørke vintergarderobe ud med en farverig palette af nyt tøj ;-) Det er jo forår, ikke? Eller den er i hvert fald snart på vej, hvis I spørger mig ;-)

Vi har snuppet en hjemme-søndags-hygge-dag. Vi har været på farten det meste af weekenden, så det er altså ret lækkert, at kunne nyde dagen hjemme. Eller… Det gjorde jeg. For lige nu sidder jeg på min yndlings cafe med min yndlings iskaffe og skriver det her blogindlæg. Jeg har nemlig fået “lov” til at få et par fritimer til at få blogget, arbejdet og besvaret en hulens masse mails i ro og mag. Og ved I hvad? Det er faktisk super rart, at kunne få noget fra hånden, uden at skulle tænke på hvornår cykelrytteren vågner fra sin lur eller at vasketøjet, som skal lægges sammen. Så det tror jeg altså at jeg vil praktisere lidt oftere. Så har jeg nemlig også tid til at få blogget for jer ;-)

Nu vil jeg dykke ned i mail indbakken, inden jeg vender hjem til cykelrytteren og Hr. Skov igen :-)

Hav en dejlig søndag <3

1 kommentar

  • Christina

    Ps: linket til de fine blomster virker desværre ikke, i alt fald ikke for mig. Sikke fine ting du har samlet til os 😍

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: CASUAL & LEO