DA JEG BRÆNDTE VORES LAMPE AF....

SUNDAY SHOPPING

1.HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER// 6. HER// 7. HER// 8. HER// 9. HER// 10. HER//

Efter en solrig weekend, så sniger jeg mig til at shoppe lidt forårssager til garderoben. Og derfor er denne søndag inspireret af forår. For når solen skinner, så får jeg lyst til at hoppe i de lækreste forårs midikjoler og nederdele. Og helst i forårslige farver. Og allerhelst løst og luftigt – faktisk drømmer jeg mig om kun at klæde mig i løse midikjoler hele foråret og sommeren med. Og hvis det bliver for koldt, så vil jeg snuppe en chunky strik udover ;-)

Weekenden er så småt ovre. Hr Skov har haft forlænget weekend og det har vi begge nydt godt af, i form af kærestetid, frokostdate, kvalitetstid med cykelrytteren, kaffedates og så er vores lille “have” også frisket op og klar til forår. Og nå ja, så er min nye lampe kommet hjem og hængt op – jeg glæder mig til at vise jer den ;-)

Nu vil jeg sippe det sidste af min iskaffe på den lokale café og smutte hjem til mine drenge <3

GOD SØNDAG!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DA JEG BRÆNDTE VORES LAMPE AF....