SUNDAY SHOPPING

OM AT SLIPPE MOR-ROLLEN

Jeg må være ærlig. Jeg elsker min lille baby, (som ikke rigtig er en baby længere, men nok altid vil være en baby for mig) men jeg kan også mærke, at vi har ramt en seperationsfase, hvor cykelrytteren er ekstra pylret og ked af det, når jeg er i nærheden. Og selvom jeg synes at det var super sødt i starten, så kan det godt gøre lidt ondt i moderhjertet, når ens baby konstant er Mor-syg og er ked af det, hvis jeg blot forlader rummet for at hente en trøje eller gå i køkkenet for at lave mad. Han skal aktiveres noget mere og lære, at mor går og mor kommer igen. Og vi øver. En del endda. Men jeg har fundet ud af, at hvis blot laver noget udenfor hjemmet hver dag, så fjerner vi fokus fra seperation.

Og derfor må jeg også indrømme, at det var ret skønt, at være afsted uden en baby i går. Selvom jeg fældede en lille tåre, da han skulle afleveres – mor-sårbarhed hva? ;-)
Vi var taget til konfirmation, som varede hele dagen, imens cykelrytteren blev passet hos mine svigerforældre. Og hvor var det dog skønt, at kunne tage pænt tøj, uden at få savl, krøllet tøj eller et andet aftryk fra cykelrytteren. At kunne tage makeup på og have løst hår, uden at nogen baby blev filtret ind i håret og makeuppen blev kysset af, af  cykelrytteren. Og bedst af alt, så kunne jeg tage afsted uden at få hedeture over en grædende baby eller blive forstyrret af en babyalarm.

Til gengæld kunne jeg slappe af hele dagen, være et voksent menneske, snakke voksensnak og spise VARM MAD! Og selvom det er første gang, hvor jeg har været væk fra min baby i så mange timer, så var det altså rart! Virkelig rart! For ja jeg elsker da min lille baby og ja han var da i mine tanker i løbet af dagen og havde en svag bekymring – fordi tjah… man er vel mor :-)
Men jeg kunne også mærke, at vi trængte til at blive lidt adskilt, i hvert fald for nogle timer. Og det gik jo over al forventning og jeg er glad for, at det kunne lykkedes at få ham passet ude i så mange timer. Det giver mig i hvert fald mod på, at gøre det igen ;-)
Og så bekræfter det mig i, at han er mere end klar til vuggestue start lige om snart :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNDAY SHOPPING