NÅR BARSLEN IKKE BLIVER SOM FORVENTET

PRIKKER, LUN STRIK OG FREDAG

Kjole: HER uden prikker// Strik: HER//

Hej fredag og hej weekend!

Cykelrytteren har været så god ved mig i dag og har sovet længe. Ja, dagen herhjemme starter gerne kl. 5, den lille fyr har nemlig arvet mit A-menneske. Selvom jeg nogle gange ville ønske, at han havde arvet lidt fra sin fars B-menneske – men man kan jo ikke få det hele, vel? ;-)
Han er netop puttet til morgenlur, så jeg udnytter muligheden for at sippe min iskaffe og få svaret på et par mails og skrive dette blog indlæg ;-)

Outfittet er (indrømmet) ikke fra i dag, men fra en dag hvor solen skinnede og temperaturen var lun. Ja, jeg er nok lidt stædig hvad angår maj-vejret, så jeg render altså stadigvæk rundt i bare stænger. Altså blege bare stænger. Så sorry guys, hvis I bliver generet af min bleghed – men de skal jo blive brune på et tidspunkt. Håber jeg… ;-)

Fredagen byder på de sædvanlige hverdags barsel sysler og så skal jeg ellers i biffen i aften. Uden cykelrytteren. Altså mor-tid i hele 2 timer! yay! ;-) Og jeg glæder mig! Måske mest til at spise slik og popcorn – filmen er nok bare mest en bonus ;-) haha..

Hav en dejlig weekend! OG glem nu ikke mors dag på søndag, vel?

Hilsen en mor, som selv håber på lidt morforkælelse i anledningen ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR BARSLEN IKKE BLIVER SOM FORVENTET