HURTIG OG NEM OPSKRIFT PÅ BANANBRØD

10 GAVEIDEER TIL MORS DAG

1.HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER// 6. HER// 7. HER// 8. HER// 9. HER// 10. HER//

På søndag skal der fejres Mors dag. En dag, som faktisk betyder ret meget for mig. Ikke fordi jeg selv er blevet mor, men fordi jeg altid har haft lyst til, at fejre min egen mor. Bevares, hun fortjener at blive fejret hver dag, men jeg er glad for at vi har 1 dag om året, hvor man bliver mindet om, hvor meget ens mor egentlig betyder for én. Ja, jeg har tidligere skrevet om mit forhold til mor og nu hvor jeg selv er blevet mor, så kan jeg virkelig forstå forholdet mellem en mor og sit barn. Og nu også set fra morens side. Min mor fortjener lidt ekstra i år. Det har været en hård tid og det er det stadigvæk, men Mors dag skal stadigvæk fejres. Og det skal hverken Corona eller andre ting laves om på. Vi har besøgt min mor rigtig meget i dagene op til Corona Lockdown og derfor har vi også besøgt hinanden under Lockdown. Så jeg glæder mig allerede til at se hende igen på søndag.

Men hvis du også har lyst til at forkæle din mor på søndag, så har jeg netop fundet 10 gaveideer til hvad du kan forkæle din mor med ;-)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HURTIG OG NEM OPSKRIFT PÅ BANANBRØD