Look of the day: Back in grey

Purple nails

dior

En af mine favoritter er neglelak! Specielt neglelakken fra Dior fra serien Vernis. Neglelakken hedder 996 “Poison” og er lidt af en gammel kending, men den passer bare så fint ind i min samling af lakker. Jeg er specielt glad for denne, da den ikke er alt for dyster i farven, men samtidig passer den perfekt til min feminine stil. Personligt har jeget crush på Diors neglelakker fordi børsten på lakkerne er tykkere end de normale neglelakker. Hvilket betyder at det er nemmere at lægge neglelakken på, så resultatet får et flottere finish. :-) Derfor vil jeg blot tippe jer om denne skønling inden den står på weekend. :-)
Neglelakken kan bla. købes i Matas og Magasin :-)
God weekend til jer alle :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Look of the day: Back in grey