A year ago

Lately

boho braided headband

har lavet hair tutorial til jer – se den HER.

blomster

Vinterblomster fra mig til mig – som pynter så fint i min stue..

spinatsmoothie

har drukket spinatsmoothie – opskriften kommer senere på ugen..

juletræ

har pyntet juletræ hos min kære mor…

jeg beklager stilheden de sidste par dage. Jeg ligger desværre syg og har ikke kræfterne til at skrive blogindlæg til jer. Så nu er jeg bagud med en masse indlæg til jer, men mon ikke vi finder ud af det hele alligevel. Det er desværre blevet en af de værre traditioner at jeg skal ligge syg hvert år i juleferien. Sygen kom dog tidligere i år, så forhåbentlig kan jeg blive rask inden det bliver juleaften i morgen – det ville jo være frygtelig at skulle gå glip af al den dejlige julemad – især for sådan en madglad pige som jeg! ;-)

Sidste uge var en herlig uge med en masse sociale arrangementer og nogle dejlige stunder på arbejdet ligeså. Weekenden sluttede af med et besøg hos min lillesøster, et besøg hos min mor, juletræspyntning og en masse spillopper. Vi elsker nemlig at spille spil i min familie – så det har været nogle rare øjeblikke med min søde familie. At søndagen dog endte med begyndende syge, den kunne jeg vist have været foruden.

Jeg vil prøve at sove lidt mere og hvilet ud, inden turen går hjem til min søde mor senere i dag. Det er en fast tradition at hele familien kommer hjem og hygger d. 23. december.

Jeg ønsker jer en skøn og smuk lille juleaften <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A year ago