GIVEAWAY: Batiste

NAILS: Menthe

IMG_0532X

Glædelig torsdag kære læsere <3

Der er sikkert mange af jer der skal til weekendens festivaler. Men inden I smutter afsted, så vil jeg lige tippe jer om weekendens negle. Den lille negleguide er både nem og tørretiden er super hurtig. Og så er den faktisk ret fin og praktisk, hvis man skal afsted i flere dage.

Neglelakken Menthe er nemlig fra Yves Rochers nye kollektion (som btw er springfyldt med fede sommerfarver) og har en genial tørretid, men stadig yderst holdbar. Selvom jeg er mere til de ‘pigede’ farver, så synes jeg alligevel at jeg trængte til en forandring, især farvemæssig! Så jeg er blevet ret lun på denne mint grønne farve med et lille pift af sommer.

IMG_0526X

 

  • Sørg for at neglene er rene og velpudset
  • Påfør en underlak, for at undgå misfarvning på neglene og fremmer holdbarheden
  • Påfør 1-2 lag af Menthe neglelak. Jeg kunne nøjes med 1 lag, da jeg synes den er ganske dækkende.
  • Lad det tørre. Jeg gav det ca. 10 min tørretid og skyllede derefter neglene under iskoldt vand, for at hærde og styrke neglelakken.
  • Påfør en hvid liner. Jeg brugte en hvid liner fra Depend og læg en streg tværs over neglen på ringfingeren. Tegn derefter en mindre streg ved siden af.
  • Afslut med en god overlak og lad det tørre yderligere 10 min.

 

IMG_0585X

24 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVEAWAY: Batiste