Lately

Nails: Candy canes

candycanes christmas nails

Det er jo ingen hemmelighed at jeg elsker neglelak. Jeg har næsten altid neglelak på. Mest fordi jeg synes det giver en vis sundhedslook, at man har velplejede negle og så ser det altså ret så fint ud. Ikke desto mindre fuldender det ethvert look – altså medmindre man går all in på neon, hvis du spørger mig ;-)

Jeg valgte derfor at lave lidt anderledes negle, som viste sig at være super nemt og ret så fint til selve anledningen. Jeg holdte nemlig julefrokost i lørdags for nogle søde veninder. Så jeg friskede neglene op med et “Christmas look” og gik all in. Jeg fandt inspirationen hos de kære sukkestokke, som har en snurrende hvid og rød farve, som jeg har prøvet at genkalde på neglene. Trods lidt forskellige kameravinkler og lyset der faldt forkert, så er det altså striber jeg har lavet på neglene. Det kan være en anelse svært, at tage billeder med den ene hånd og “posere” med den anden – så sorry for de lidt utydelig billeder ;-)

Jeg brugte allerførst den pæne røde farve fra Nilens Jord som hedder 667 og lagde 2 lag på. Giv det endelig tid til at tørre – så dette er ingen nødløsning på “Neglelak lagt på under 5 min”. Når den røde farve har fået lov at tørre, så skal du bruge en hvid neglelak, gerne en med en meget tynd pensel. Jeg brugte en hvid Art liner fra Depend, som har vist sig at være ret smart og nem at påføre. Lad det tørre helt ind. (giv det mindst 20 min til at tørre ordentligt) Derefter påfører du Colorfix fra Mavala, som er min favorit, hvad angår overlak. Den tørrer hurtigt og pænt ind, og giver en smule shine på overfladen. Og Voilá du er nu klar til årets julefrokost. :-)

Hvis du søger mere inspiration til forskellige negletrends, så se bla. HER, HER og HER

lakker

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately