Lately

4 beauty faves

hårpleje

Efter gårsdagens indlæg, så er I vist ikke i tvivl om at jeg elsker vinter og sneen den bringer. Men den kolde luft gør desværre mit hår elektrisk og ganske tørt, så det er en evig kamp, at pleje håret på denne årstid. For ikke nok med at håret bliver udtørret, så pakker jeg håret ind i huer og halstørklæder hver dag, når jeg cykler frem og tilbage på arbejdet – hvilket kan give fedtet hovedbund og elektrisk hår på et endnu højere niveau. Jep vi taler om den helt store hårkrise, kan I nok forstå ;-)

Jeg udsætter ikke mit hår for hårfarvning, da jeg prøver at få min naturlige hårfarve frem. Jeg har nemlig altid haft farvet hår, (har været den så heldige ejer af leverpostejsfarvet hår) i alle nuancer. Jeg har endda prøvet kulsort, mørkebrunt, rødt, champagnefarvet og tro det eller ej – blond! Så efter et par heftige farvninger, så har jeg valgt at gå efter et mere plejende resultat. Især efter at min naturlige leverpostejs farve er blevet en mørkere nuance og faktisk ikke er så leverpostejsfarvet længere – så er jeg godt tilfreds med den naturlige farve. I hvert fald indtil videre…

Jeg er dog ikke typen, der fylder håret med alverdens hårprodukter og det er bestemt ikke hvad som helst, jeg udsætter mit hår for. Derfor er jeg en anelse skeptisk, hvad angår hårprodukter. Jeg tænker, jo flere produkter – jo mere skade. Og det er ikke sikkert at jeg har ret, men det er bare mit hårs erfaring jeg taler om. Men så fandt jeg mine 4 favorit produkter til MIT hår. De er simple, men har en vild effekt og har gjort denne vinter lidt nemmere, for mit hårs skyld, i hvert fald. Men faktisk vil jeg tro at produkterne kan bruges alle.. Lad os se på det!

hårpleje2

Jeg er glad for mit lange hestehår, bevares det er ret langt! Men med langt hår, skal man hele tiden være opmærksom på, at det ikke filtrer og laver knuder på håret. Det kræver sin (mand) kvinde at holde styr på det – skulle jeg hilse og sige!
Derfor bruger jeg dagligt denne Leave in conditioner enten i tørt eller fugtigt hår. Den både plejer mit hår og gør det lettere at rede håret igennem. Og så holder den håret “rent” i løbet af dagen. Derudover indeholder den et værdifuldt virkestofkompleks med integreret varmebeskyttelse, så den ikke udtørrer håret, når jeg f. eks bruger mit fladjern.
Skal ikke skylles ud.

hårpleje3

Som sagt, så bruger jeg ikke alverdens stylingsprodukter. Men ligesom huden, så bliver håret også udsat for forurening og affaldsstoffer. Derfor har Hair Doctor lavet en rensende Magic Mousse shampoo, som renser håret for voks, hårspray og andre produkter, som har tendens til at “hænge” i håret, som ikke vil være muligt at vaske ud med alm. shampoo. Derfor er jeg specielt glad for denne shampoo, når jeg dagen efter en bytur, har håret fyldt med hårspray eller lidt voks. Mit hår bliver helt renset og efterlader håret silkeblødt og en sund glans.
Med omega 3, 6 og 9 fedtsyrer plejer den og beskytter håret for kommende skader.
Massér den godt ind i håret og skyld derefter håret.

hårpleje4

Dette er klart en af mine favoritter! En af de mange funktioner Argan-olien har, er at den er varmebeskyttende og plejende på samme tid. Derfor kan du bruges olien i både fugtigt og tørt hår, alt efter hvilket behov man har. Personligt bruger jeg olien i tørt hår, enten inden eller efter jeg bruger fladjern. Olien bruger jeg til at tæmme alle de flyvende (og de dumme elektriske) hår og for at samle spidserne. Det giver en pæn glans og får håret til at se sundere ud.
Men denne lækre olie har ligeledes nogle hemmelige funktioner. Olien kan nemlig styrke skrøbelige negle og så virker den plejende på tør hud. Så vær ikke bange for at bruge det resterende på kroppen.

hårpleje5

Til de hurtige – så ved I jo at jeg ikke længere farver mit hår. Det er lidt over et år siden at jeg sidst fik farvet mit mørke hår og at jeg derefor er efterladt med en udgroning på over 10 cm. Men efter sommerens sol lysnede min hovedbund, så har overgangen til min normale hårfarve og det farvede, været lidt for tydeligt. Men så prøvede jeg Hair Doctor Color mask, som fremhævede min gamle hårfarve, så hele håret fik en lignende farve. Udover at den fremhæver den gamle hårfarve, så er det en intens maske, der går i dybden med plejning af mit hår. Den indeholder mangokerne olie, orkide ekstrakt og hvede proteiner som giver håret vitalitet og får det til at stråle af sundhed. Så brug evt. Magic Mousse Shampoo inden du bruger hårkuren, for et bedre resultat. Den vil efterlade håret silkeblødt og en duft af søde blomster.
Lad gerne hårkuren sidde i mindst 10 min for den bedste effekt, inden den skylles ud.

12 kommentarer

 • maiken

  Fedt skrevet. Er det dine egne produkter?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maiken

  Fedt skrevet. Er det dine egne produkter?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maiken

  Fedt skrevet. Er det dine egne produkter?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Tak.. Ja det er mine egne produkter – jeg er en meget stor fan ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina B

  Kan du anbefale at shampoen bruges, hvis jeg har brugt hårpudder?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina B

  Kan du anbefale at shampoen bruges, hvis jeg har brugt hårpudder?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina B

  Kan du anbefale at shampoen bruges, hvis jeg har brugt hårpudder?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Jeg kan varmt anbefale den lækre shampoo – især hvis du hårpudder. Bare sørg for at komme den godt i bunden, så skal det nok rense håret :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Tak.. Ja det er mine egne produkter – jeg er en meget stor fan ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Tak.. Ja det er mine egne produkter – jeg er en meget stor fan ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Jeg kan varmt anbefale den lækre shampoo – især hvis du hårpudder. Bare sørg for at komme den godt i bunden, så skal det nok rense håret :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Jeg kan varmt anbefale den lækre shampoo – især hvis du hårpudder. Bare sørg for at komme den godt i bunden, så skal det nok rense håret :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately