NEGLE: Sugar daddy

10 af mine outfit favoritter

Dancing in the rain

Når nu solen vælger at gemme sig bag alle de grå regnskyer, så er det altså en vanskelig sag at først og fremmest at finde en fotograf, og så derfor finde en fotograf der vil tage outfitbilleder ude i selve regnen. Og let’s face it, ingen gider at stå ude i regnen mere end højst nødvendigt ;-) Det er også derfor at jeg ikke har vist et outfit de sidste par uger på bloggen. Derfor tænkte jeg at jeg istedet ville finde 10 af mine yndlings outfits fra bloggens tid.

Det er skægt at se tilbage på hvordan ens stil både udvikler sig, men også har nogle grundelementer, der går igen. Og så er det vel nok tydeligt, at jeg savner foråret hvor man kan vade rundt i bare ben og solbriller. ;-)

Men egentlig kan jeg selv godt lide at min stil stadigvæk bærer et feminint udtryk og at der er en rød tråd mellem mine outfits. Det vægter jeg højt.

Derudover kan jeg huske hvor og hvordan hvert billede blev taget. Det giver altså et smil på læben over alle de minder man knytter sig til, ved f.eks en solrig dag, et sjovt blog event eller færdiggjort eksamen. ;-)

Nå nu vil jeg lukke computeren ned for i dag og holde fri. Jeg skal ud og spise en hyggelig middag med hende her og derefter et smut i biffen og se De Standhaftige :-) Glæder mig!

Må I få en dejlig aften <3

3 kommentarer

 • Tanja

  Jeg elsker elsker dit outft Blue Shades. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg har selv købt den blomstret kjole fra Vila og har planer om at have den på til en konfirmation om 14 dage. Så tak for tippet :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej BLOGGERSONHEELS
  Jeg har nomineret dig til LIEBSTER AWARD , find nomineringen på min blog smig.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEGLE: Sugar daddy