Smørstegte nye kartofler

A YEAR AGO: Juni 2016

fortalte om det at vise bare ben og viste et outfit frem.

For et år siden havde jeg et stort fokus på glutenfri hjemmebag, sommer outtis og at kunne tage pauser fra hverdagen. Jeg husker juni for et år siden, som en ret travl måned. Der var mange hængepartier der skulle på plads inden ferien og så havde jeg en tur til Belgien og Paris som gemte sig i baghovedet hele tiden. Men jeg mindes også at juni var en god måned med masser af smil, grin og søde stunder.

Juni sidste år minder lidt om min juni måned i år. Jeg smiler, griner, nyder forårsvejret, hvad enten det er regn eller solskin. Og man har den der summen i maven, som man får når ferien venter lige om hjørnet og man bare ved at sommerferien bliver god! Måske kender I til følelsen? :-)

Kig ind forbi bloggen i morgen – jeg har en lækker konkurrence til jer, som både giver summeni maven og gør dig klar til bikini sæsonen ;-)

bagte jeg en lækkert groft og glutenfri rugbrød. Se opskrift HER.

lavede en guide til hvordan du skal pakke din kuffert, når du skal på ferie.

fejrede at det var fredag og miksede Strawberry daiquiri

bloggede jeg også og viste billeder frem af min juni 2014, hvor jeg bla. var til bryllup.

viste lidt af min stue frem i min gamle lejlighed

?delte opskriften på de bedste vafler til morgen, middag og aften! Opskrift HER.

Hoppede jeg i mine leo bukser ;-)

testede hvilken håndcreme jeg bedst kunne lide!

viste et sommerligt outfit frem og talte om hvor meget solen skinnede sidste år på samme tid..

Var glad for prikker og røde solbriller – se outfittet HER

fortalte om glutenfri slik, som man kan spise med god samvittighed!

gik klædt isenneps farver!

?var klædt i grå, leo og tern og havde en lækker fredag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smørstegte nye kartofler