Lately

Pandehår situationen

Nu er jeg jo ingen ekspert på området – men mange af jer spørger ofte ind til mit lange hestehår og nu også mit pandehår.

Jeg valgte tilbage i marts at få klippet pandehår. Jeg havde længe leget med tanken om at der skulle ske et eller andet nyt med mit hår. Og nu havde jeg jo kastet min kærlighed over på de klassiske 70’er pandehår.
Jeg var super glad for det og følte at mit hår ikke behøvede det helt store styling, hvilket har sparet mig for en masse tid om morgenen ;-)

Men da vi tilbage i juli tog en uge til Tyrkiet, så blev mit elskede pandehår virkelig sat på prøve. Det var frygtelig varmt i Tyrkiet og let’s face it – pandehår og varm temperatur/fugtighed er bare en dårlig kombination – specielt hvis ens hår har en tendens til at krølle ;-)

Så jeg blev lidt sur på håret og bestemte mig for at lade det gro. Hvilket jeg til tider fortryder lidt.

ER I KLAR OVER hvor lang tid ens pandehår tager om at gro? Og tænk lige på hvor meget hår der er i et pandehår?

Pyh jeg må indrømme at jeg går igennem en lidt svær proces, hvor både hvirler og strittende pandehår pludselig er blevet en del af min hverdag ;-)

Jeg går derfor stadigvæk og overvejer om jeg skulle lade mig klippe og forevigt have pandehår -det virker som den bedste ide lige i øjeblikket ;-) Eller måske skulle jeg bare holde ud og konstant rende rundt med en hat, som kan dække mit hår indtil det er langt nok.
Det er vel ikke for tidligt at gå med hue endnu, vel? ;-) haha..

Hermed en status på “håret” og lad os se om jeg overlever umagen eller om jeg giver op og lader mig blive klippet!

Hvad er jeres erfaringer med pandehår og generelt hårproblemer?

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately