HVISK 20 % OFF

BORDEAUX EXQUIS

Nogle gange har man brug for at skeje lidt ud – eller blot gøre lidt ekstra ud af sig selv. Det sidstnævnte føler jeg ikke at jeg har gjort længe, hvilket egentlig er en skam. For jeg elsker når jeg har gjort noget godt for mig selv og føler mig ekstra fin. Det kan være alt lige fra at give håret en god hårkur, så håret ser sundt ud. Eller blot købe en ny kjole eller gøre lidt ekstra ud af makeuppen. I dette tilfælde har jeg iført mig en fin ny neglelak. En rød neglelak. Jeg synes den er mægtig fin og kan give mig et lille smil på læben når jeg ser på den.

Denne lak er fra Yves Rocher og hedder så fint såsom Bordeaux Ezquis. Jeg brugte både underlakken og overlakken fra selvsamme mærke. Jeg har altid kunne lide lakkerne fra Yves Rocher, da de er gode til prisen.

Et lille tip: Ligenu kan du få et gratis produkt med i købet, ved blot at skrive TREAT16 ved checkout. Du kan shoppe løs HER.

Indlægget kan indholde affilliate links

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVISK 20 % OFF