My bianco

Torsdagsnegle: Cocktail bling!

Nu er det jo lille fredag og derfor må man gerne kickstarte weekenden lidt før, ikke? I alle tilfælde afslutter jeg min torsdag af med ugens torsdagsnegle i ægte lillefredags ånd! Nemlig med en enkelt cocktail ;-)

Denne uges negle består nemlig af den kække neglelak Cocktail Bling fra Essie! Jeg elsker Essies lakker og de sjove og personlige navne som alle lakkerne har. Og denne Cocktail Bling er altså ingen undtagelse her hos mig. Ikke nok med at navnet er vidunderligt, så er farven noget så skøn!

Farven er en blanding af en lyseblå og grå farve, hvilket vil være det oplagte valg til en god sommerlak på enten fingre neglene eller på fødderne. Så jeg er sikker på at den nok skal blive flittigt brugt denne sommer ;-)

Jeg har valgt at bruge denne neglelak helt simpel. Det betyder altså helt uden underlak eller overlak. Blot et enkelt lag af lakken, så den får lov til at shine på sin helt egen måde!

Hey, jeg overvejer at bruge lakken til weekendens negle, hvor den står på 30 års fødselsdagsfest. Muligvis til denne kjole, for at give neglene et statement.

?Indlægget er udgivet i samarbejde med Billigvoks

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My bianco