November barn

GREEN GREEN

Hvis der er noget der hitter hos mig i år, så er det altså den fine flaskegrønne farve!
Jeg er ret så vild med den i alle afskygninger, såsom i strik, tæpper, pudder og nå ja selvfølgelig også i neglelak.

Derfor tøvede jeg heller ikke et sekund da jeg i sidste uge modtag denne lækre neglelak fra Depend. Den mørke grønne farve passer noget så godt til denne årstid og ikke mindst til juletiden. Jeg forestiller mig at bruge den i juledagene og juleferien, helt passende til juletræet ;-) Og hvis nogen af jer rejser til London , for at se deres smukke juleudsmykning – så råb lige højt, ikke? ;-)

Jeg brugte 1 lag af underlak, 2 lag neglelak og så en god overlak. Apropos overlak, så overvejer jeg at give mine bud på de bedste under- og overlakker.

Er det mon noget I kan bruge?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

November barn