LOOK OF THE DAY: HEY YOU SPRING

FREDAGSCOCKTAIL: G&T WITH A TWIST

DET ER FREDAG, YAY!

Er du vimmer, jeg har glædet mig til weekend! Jeg synes ovenpå sådan en hektisk uge, så bliver jeg helt ekstatisk når weekenden nærmer sig og samtidig bliver jeg så træt, når jeg ved at jeg lige om lidt kan gear lidt ned efter ugens strabadser!

Men hvorfor ikke nyde fredagen med en lille kold forfriskning og skåle weekenden ind med et smil? For denne fredag vil jeg gerne have lov til at introducere jer for en fin gammel kending, som er peppet lidt op med smagen af sommer ;-)
Det er selvfølgelig den gode gamle klassiker Gin og Tonic, som jeg fabler om og her er mit bud på en anderledes Gin og Tonic :-)

GOD WEEKEND!

G&T MED ET TWIST AF MANGO

2 glas

Du skal bruge:

  • 1 mango
  • 1 spsk. honning
  • 4 cl Beefeeater gin
  • 2 dl Tonic water
  • Isterninger

Start med at skrælle mango. Skær den over i 2 og skær langs mangoen fine tynde strimler. Resten af mangoen kan du skære i tern og bruge som snacks.
Kom isterninger (helst knust is) i glassene og læg mango strimler fint rundt om i glasset. Hæld lidt honning i hvert glas og 2 cl gin i hvert glas. Top begge glas med Tonic water og voilá så har du et par lækre sommer G&T’s til dig og dine venner :-)

SKÅL OG GOD WEEKEND!

1 kommentar

  • Okay, det er slet ikke en smag jeg kan forestille mig. Men det må jo bare betyde, det skal afprøves O:) Jeg er vild med gin&tonic, så det kan ikke gå helt galt

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: HEY YOU SPRING