LATELY

BABY MONDAY: UGE 15+0

img_6321x

I dag er jeg rundede de 15 uger – det føles helt underligt at pludselig at være 15 uger henne.
Jeg meldte mig ind i en terminsgruppe på facebook i aftes, efter et par veninder havde rådet mig til at følge med derinde. Jeg ved ikke om det er fordi jeg ikke føler mig særlig gravid endnu eller om jeg blot havde et svagt øjeblik, men jeg tog mig selv i at grine lidt da jeg smugkiggede derinde. Og derefter blev jeg en anelse skuffet. For WOW de fine mavebilleder de andre kommende mødre ligger op, så fine og så gravide! Og så kan jeg godt se at min lille top mave blegner lidt ved siden ;-) ha ha.. Mave er vokset lidt, da jeg nu går rundt med en mere eller mindre top mave, hvis man kan kalde det dét. Dog vokser maven yderligere op ad dagen i takt med at jeg spiser, så om aftenen kan man virkelig se at jeg er gravid og det er egentlig ret hyggeligt ;-)
Jeg har det egentlig helt okay med at jeg ikke vokser så hurtigt endnu – men jeg må da også indrømme at jeg glæder mig til at blive lidt småtyk og få en mere rund mave end blot en topmave! ;-) Og så bliver det måske også mere realistisk for mig, at jeg rent faktisk er gravid!

Men her er altså de første “mave” billeder, selvom der ikke er meget at se, så synes jeg alligevel at det kunne være sjovt at se tilbage på når maven for alvor vokser hurtigt. Men spørg mig lige, om det var super mærkeligt at stå der foran kameraet og for første gang få taget mavebilleder?? Jaix!! Det er vildt underligt, altså på den gode måde! For ja jeg er jo gravid, men det er trods alt første gang at jeg står og viser mavebilleder som en gravid – det må da snart gå op for mig at jeg rent faktisk er gravid ;-) ha ha..

img_6976x

Størrelse:

Baby er på nuværende tidspunkt på størrelse med en appelsin – hvilket til min egen fornøjelse er ret sjovt! For jeg har på det seneste haft lyst til appelsiner. Altså ikke den der cravings for appelsiner, men blot saften af noget frisk og sundt. Så jeg synes det var ret sjovt da jeg læste mig frem til at baby nu var på størrelse med en appelsin – specielt imens jeg spiste en appelsin! ha ha..

Vægt:

Jeg har ikke synderligt taget ret meget på i vægt, kun 500 gram ifølge min egen badevægt herhjemme. Og det i bund og grund mærkeligt, da jeg føler at jeg spiser hele tiden. Altså jeg spiser mange små snacks i løbet af dagen – og nå ja så kommer der en del usunde snacks indenbords også – TRO MIG  – lad mig vær med at købe ind imens I er sultne og da slet ikke alene!! Det var i hvert en noget nær pinlig indkøbspose jeg måtte hive ud af netto i går ;-)

Cravings og helbred:

På nuværende tidspunkt har jeg endnu ikke nogen cravings – altså udover de sædvanlige cravings vi mennesker nu engang har og dem havde jeg altså også før graviditeten. Dog har jeg madlede om aftenen og specielt når der kommer søde sager på bordet – hvilket ikke ligner mig. Men dette er dog mest om aftenen – på kontoret mærker jeg ingen hindring ;-)
Dog kan jeg mærke at jeg har brug for at have snacks på mig hele tiden. Når jeg bliver sulten, så kommer sulten lige pludselig ud af det blå og hvis jeg ikke får en snack med det samme, så kan jeg faktisk mærke at blodsukkeret daler og at jeg bliver utilpas. Så jeg har en lille snack skuffe på kontoret med lidt kiks og pastiller, hvis sulten nu skulle dukke op ;-)

img_6328x

Babykøb:

Jeg var i går ude for første gang i en baby butik. Jeg kunne mærke at jeg havde brug for at komme ud og se lidt på barnevogne og interiør til det kommende baby værelse. Jeg købte ikke noget – altså udover en gave til en anden baby! Men jeg kunne mærke at jeg måske havde brug for at komme ud og faktisk se tingene som en dag skal en del af vores hjem. Det virkede på en måde meget underligt, men samtidig kunne jeg også mærke at det stak i mig, på en gode måde, for jeg begyndte ligeså stille og glæde mig og inderette babyværelse. Jeg døjer lidt med en mærkelig følelse af at jeg slet ikke er gravid og at det blot er noget jeg bilder mig ind. Mærkeligt, ikke? Men det er nok bare fordi det slet ikke er gået op for mig, at jeg rent faktisk er så HELDIG at være gravid og at jeg nok ikke tør 100 % at glæde mig og det er jo tosset :-)

 

4 kommentarer

 • Ida

  Jeg kom egentlig bare tilfældigt forbi efter du dukkede op på min Instagram, men jeg kan simpelthen ikke lade være med at kommentere:
  Jeg er 16+1 og jeg kunne have skrevet det her indlæg – hvert et ord – fra ende til anden. Alt fra følelsen af at graviditeten er noget jeg har bildt mig ind til min store lyst til appelsiner og andre friske, saftige ting. For at det ikke skal være løgn, så var jeg endda i går i en baby butik i går for første gang.
  Det var bare så fint lige at se at en anden har præcis de samme tanker som en selv i den her nye verden man er trådt ind i 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Hvor er jeg glad for at høre at andre har det præcis på samme måde! :-)
   Det er jo ikke fordi vi ikke elsker at vi er gravide og elsker følelsen af det – men jeg tror måske bare at vi synes det er lidt urealistisk, og måske vil følelsen vare indtil vi rent faktisk står med baby i vores arme!
   Ih det er så rart at høre fra andre, specielt når de er næsten lige langt henne :-)
   Tak for din søde kommentar :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nielsen

  Jeg har lige købt bundter af appelsiner – mig som aldrig køber frugt. Der må være noget helt specielt med appelsiner og uge 15 🤣

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogger on heels

   Ej hvor sjovt!! Hehe appelsiner og æblejuice skulle være et hit i 2. trimester ;-) og tillykke med graviditeten <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LATELY