LATELY

BABY MONDAY: UGE 22+0

img_0420x

Kjole: HER//

Først og fremmest tak for den store opbakning til det her blogindlæg – det er altså rart at vide at man ikke er den eneste med de tanker omkring negaviteten om at være gravid – det var lidt angst provokerende at udgive det – mest fordi jeg var bange for om jeg var den eneste der gik med de tanker. Men I var heldigvis en del der var enige med mig ;-)

Og nu til denne uges baby monday. Jeg er netop trådt ind i uge 22+0 og pludselig er det altså 14 dage siden at vi fandt ud af at vi venter os en lille dreng til sommer. Jeg synes tiden flyver afsted i øjeblikket og på en måde så nyder jeg det. Men på en måde, ville jeg også gerne stoppe tiden og blot nyde at jeg er gravid, for jeg kan sgu egentlig godt lide at være gravid og gå og strutte med min mave ;-) ha ha..

Størrelse:

Vores lille baby skulle gerne på nuværende tidspunkt veje omkring 500 g – ALTSÅ ET HALVT KILO! Wow – hvor blev min lille baby pludselig af? Går jeg virkelig rundt med et halvt kilos baby lige nu? Det er altså vildt at tænke på. Babyen skulle gerne være på størrelse med en papaya – i hvert fald hvis man google størrelse på baby på nettet. Det er stadigvæk ret uvirkeligt for mig, at jeg har en stor baby inde i min mave – og at den jo kun bliver større og større ;-)

img_0418x

Vægt:

Jeg vejede mig i morges og kunne se at vægten sagde +5,5 kg og jeg så småt nærmer mig de 70 kg. Det er ikke noget der skræmmer mig, slet ikke faktisk. Men jeg må da indrømme at det er nogle lidt høje tal på vægten, end jeg lige er vant til at se ;-)
Jeg har derfor heller ingen anelse om det er meget eller lidt i forhold hvad jeg burde tage på. Men jeg spiser en is i ny og næ – OKAY det er løgn – jeg spiser en del ;-) Og det fortsætter jeg altså med ;-)

image1-2

Cravings og helbred:

Som I læste i sidste uge, så er jeg min craving for is bestemt ikke blevet mindre. Faktisk vil jeg gå så vidt og sige at den kun er blevet større ;-) ha ha.. Derudover har jeg også haft en lyst til koldskål – men jeg kan ikke helt finde ud af om det blot er en forårs craving, eller om det faktisk er en graviditets craving. Men jeg skal da helt klart prøve det af og melde tilbage ;-) haha..

Jeg har kunne mærke indenfor de sidste par dage at jeg er begyndt at få plukveer. Noget som åbenbart er helt normalt. Livmoderen øver sig nemlig i at trække sig sammen og gør klar til den store fødsel. Men jeg kan godt mærke at jeg må slappe af lidt mere af, da jeg synes de kommer oftere og oftere. Og specielt om aftenen og natten med, så kommer de lidt hyppigere, så jeg prøver at tage den lidt mere med ro, hvilket jo passer perfekt nu hvor påskeferien står for døren lige om lidt ;-)

Men jeg elsker at jeg kan mærke min lille baby sparke hver dag – faktisk har jeg kunne mærke liv hver dag siden første gang i uge 18+2 – det er noget så specielt! :-)

img_0293x

Babykøb:

Fra i sidste uge til denne uge, er der sket lidt på shopping fronten. Vi har nemlig fået bestilt barnevogn, sådan helt rigtigt. Det er altså ret stort, hvis I spørger mig ;-) Og jeg kan næsten ikke vente med at komme ud og trille med babyen i den nye vogn.
Derudover fik vi samlet vores puslebord, nu mangler jeg blot at der er plads til den på det kommende børneværelse.
Derudover fik jeg jo intet mindre end 2 fine gavekurve i sidste uge! Og deriblandt var der det fine babysvøb, som min kære svigermor har strikket til vores kommende søn. Jeg synes hjemmestrik er noget af det fineste og samtidig så personligt. Jeg elsker at kunne pakke min søde baby ind i et farmors svøb. Sødt, ikke? :-)

Derudover var der også lidt nyt babytøj og barnets første bamse og legetøj – men glemte helt at tage et billede af det – så den må I lige have til gode til i næste uge ;-)

img_0493

img_0466

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LATELY