LATELY DEL 2

BABY MONDAY: UGE 31+0

img_3741x

Kjole: HER//

Jeg føler lidt at jeg er på en slutspurt i øjeblikket. Med under 9 uger til termin, så synes jeg virkelig at terminsdatoen nærmer sig med hastige skridt.

Jeg tager mig selv i at nyde den store gravide mave, de små spark og rul fra baby og at huske at nyde graviditeten som i en helhed. Det er som det lige er gået op for mig, at jeg ikke skal gravid for evigt og at det hele pludselig bliver ret virkeligt for mig at jeg skal være mor.
Det slog mig at mange allerede føder i uge 37 og det er altså lige om lidt, hvis du spørger mig ;-)
Nogle vil sikkert mene at det er nogle tossede tanker jeg har mig, men jeg finder mig selv i den situation at jeg elsker at være gravid og jeg elsker alle de små øjeblikke jeg har med min lille baby i maven. Og jeg kan godt blive lidt vemodig ved tanken. Men jeg ved jo heldigvis at der venter mig en tid hvor jeg skal møde vores kommende baby og det glæder jeg mig meget til :-)

Derudover er jeg gået ind i den sidste uge på mit arbejde. Pyh jeg synes lige at det var i går at jeg skrev en runde mail til hele min afdeling, hvor jeg forklarede at jeg nok havde spist for meget i juletiden og derfor nok vil komme til at vokse i de kommende måneder – det var helt tilbage i januar. Hvor blev tiden lige af?
Jeg har lidt ferie der skal bruges inden jeg officielt går på barsel og sikke et vejr at gå på ferie på ;-)
Jeg kommer helt sikkert til at savne mit arbejde – blot tanken om at jeg først vender tilbage om et lille års tid, er en anelse skræmmende. Men jeg glæder mig nu også til at gå hjemme og få gjort huset klar til baby :-)

img_3750x

Vægt:

Jeg er nu for alvor kommet over de 70 kg – aldrig har jeg vejet så meget før og det er lidt pudsigt at se tallet på vægten! Men det er samtidig ikke noget der skræmmer mig – jeg tænker umiddelbart at der nok skal ryge et par kilo efter fødslen ;-) Dog kan jeg mærke at jeg er blevet mere tung og besværet. Jeg er ikke så smidig og hurtig som jeg tidligere har været. Forleden dag ville jeg bukke mig ned for at lave en knold i håret. I kender det – man prøver at svinge hovedet ned mellem benene – men sjovt nok blev jeg stoppet, da jeg i kort øjeblik, blev mindet om min stor gravide mave ;-) ha ha.. Jeg kan nærmest mærke og se væsken i mine ben, så jeg frygter dog lidt at jeg svumler meget mere op her i varmen. Men det giver pludselig mening at graviditets vægten siger 12 kg nu.

Derudover føler jeg at maven ser større og større – selvom jeg flere gange har fået at vide at jeg ser “lille” ud, så føler jeg mig nu altså ret stor ;-)

img_3710x

Størrelse:

Vores lille baby skulle gerne være ca. 39 cm lang og veje omkring 1700-1900 gram – vi nærmer altså os de 2 kg baby! WOW! Så forstår jeg pludselig hvorfor jeg føler mig tung ;-)
Faktisk læste jeg forleden at babyen nu har små 8-9 uger til at fordoble sin vægt – så de næst kommende uger kommer altså til at gå stærkt og vores lille baby skal bare vokse sig stor nu. Dog har jeg selv en ide om at vi får en 3700 gram baby, da både Hr. Skov og jeg vejede deromkring, da vi blev født.

Babyvending:

Da vi var til jordemoder for snart 14 dage siden, bemærkede jordemoderen at vores baby lå forkert. Altså med hovedet opad. Da der er nogle uger endnu før babyen skal vende rigtig, så var der ikke noget alarmerende over dette, da babyen stadigvæk kan mosle rundt og vende og dreje sig inden han sætter fast.
Dog har jeg de sidste par dage kunne mærke en meget hård knude lidt over navlen. Den er konstant spændt og jeg har en ide om at babyen måske har vendt sig, så det er selve numsen jeg kan mærke. Men jeg er slet ikke ;-) Men det er sjovt som man kan begynde at fornemme den lille babykrop udenpå maven.
Dog håber jeg selvfølgelig på, at han når at vende sig i tide :-)

img_3730x

Start på fødselsforberedelse: 

Underligt nok frygter jeg faktisk ikke fødslen. Jeg har altid frygtet selve fødslen, inden jeg blev gravid. Jeg blev nærmest skræmt når mine veninder fortalte om deres fødsler, smerter og ikke mindst ventetiden.
Dog kan jeg mærke at jeg efter at være blevet gravid, så så frygter jeg ikke fødslen længere. Jeg ser det som en del af “babypakken” og tanken om at jeg skal føde mit eget barn er faktisk ret fantastisk.
Dog er jeg spændt på om jeg skifter mening, når vi i denne uge skal til de første fødselsforberedelsestimer. Jeg er spændt på hvad det er for noget og hvad der kommer til at ske. Det er jo vores første gang :-)

img_3678x

Babykøb:

Vi har indenfor den sidste uge ikke købt noget nyt, men jeg blev SÅ forkælet til mit babyshower i søndags og jeg lovede jer faktisk at vise nogle af de fine gaver frem.

Vi fik bla. denne lille børste HER, og sjovt nok joker vi med vores familier om at vi får en lille uldtot af en baby, da Hr. Skov og jeg havde ret meget hår som små ;-) Så den falder i god jord.

Derudover fik vi denne lille fine rangle skildpadde, som jeg tror der vil være helt ideel til vores baby autostol, som kan underholde baby når vi skal køre langt! Der er både lyde, motorik, en masse at tygge i og så er der en masse stimulerende farver – den skal vi nok blive glade for :-)

img_3767x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LATELY DEL 2