DET FØRSTE SPARK

15 LÆKRE TING TIL BØRNEVÆRELSET

collage-13

collage-14

 

 1. HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER// 6. HER// 7. HER//  8. HER// 9. HER// 10. HER// 11. HER// 12. HER//  13. HER//14. HER// 15. HER//

Okay, efter at have tippet jer om diverse køb vi allerede har foretaget os til vores lille børneværelse, så kunne jeg altså ikke stå for ovenstående ting. Derfor tænkte jeg at jeg ville tippe jer om nogle lækre ting til børneværelset. Selv har jeg allerede klikket en puslepude og ammepude hjem. Se dem evt. HER og HER. Derudover har jeg for nyligt også klikket det fine, fine puslebord hjem fra Cam Cam Copenhagen – er det seriøst ikke flot? Jeg kunne simpelthen ikke bestemme mig for om at det skulle være hvidt eller gråt. Jeg har en eller anden ting for gråt i øjeblikket ;-) Men da jeg jo nok regner med at skulle have flere børn, så ville hvidt jo nok være mest optimalt! Så det endte med et hvidt puslebord og nå ja, så klikkede jeg da også lige pusletasken hjem også tsk tsk… ;-) Det begynder at tage overhånd – men det er seriøst svært at holde igen, når man nu venter sig en lille baby og bare gerne vil have indrettet børneværelset ;-) ha ha..

Heldigvis ved jeg, at jeg ikke skal sidde særlig længe ved min computer i dag – ellers havde jeg jo nok klikket nogle flere ting hjem!! Istedet for vil jeg bruge aftenen i madklubben med nogle søde damer og så hjem og på hovedet i seng!

Hav en dejlig aften – og god shopping ;-)

2 kommentarer

 • Birgitte

  Tillykke med din graviditet 😊men hvordan kan du vide hvad du behover når du har født ? En ting er hvad man tror og en anden er hvad man finder ud af… lige et fif pusletask med lang hanke er bedst så armene er fri og gerne som kan foles ud med skifte sted og lommer til tøj, vådsevijeter, blee mm😊 hilsen Birgitte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Mange tak Birgitte :-)
   Du har helt ret, jeg ved ikke hvad jeg kan forvente at være et musthave når jeg har født. Men jeg tænker at en ammepude, puslepude, puslebord og et pusleunderlag nok er nogle ret gode ting at have, når barnet kommer:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET FØRSTE SPARK