OUTFIT: DEN LILLE SORTE

10 LÆKRE TING TIL EFTERÅRS GARDEROBEN DRENG

HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER// 6, HER//  7. HER// 8. HER// 9. HER// 10. HER//

Efter jeg har fået cykelrytteren, så kan jeg godt mærke, at mit eget shoppeforbrug til mig selv er dalet en del. For faktisk synes jeg, at det er meget sjovere at shoppe tøj til ham. Især, når jeg oftest synes det kan være svært at finde tøj i bestemte farver til ham. Så bliver det nemlig lidt af en udfordring, en udfordring jeg gerne tager op ;-) Således har jeg fundet 10 fine sager som jeg gerne vil klikke hjem til cykelrytterens garderobe. Altså jeg ville faktisk heller ikke have noget imod, at hoppe i noget af det selv ;-)

Og nu hvor jeg alligevel sidder og kigger rundt på nettet, så kan jeg godt se, at “moden” nu er meget unisex. Altså ment på den måde, at meget drengetøj egentlig også kan bæres af piger. Det er sjældent omvendt. Men nuvel, jeg er selv ret glad for brændte farver og farven  brun, så det smitter altså lidt af på min søn ;-)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: DEN LILLE SORTE