LOOK OF THE DAY: SPRING IN FLOWER

HJÆLP!! SØDE BABYNAVNE TIL DRENGE?

img_0475

Efter I fandt ud af at vi stadigvæk venter en lille dreng – efter min lille aprilsnar i søndags, så har jeg fået en del spørgsmål på hvad vores kommende baby skal hedde.
Og for at være helt ærlig, ikke? Så ved vi det virkelig ikke! Jeg føler lidt at vi er på bar bund og håber at navnet pludselig kommer til os en dag.
Altså vi er jo ikke helt bar bund, da både Hr. Skov og jeg faktisk har et par navne hver især, som vi synes der er super fine. Men vi kan bare ikke rigtig blive enige. Og navnene vi begge har fundet, er ikke ligefrem et navn der tiltrækker os mere end andre navne.

Jeg synes virkelig at det er svært at finde på et ET drengenavn til min baby, for det forpligter altså temmelig meget, at det skal være navn som jeg gider at sige de næste mange, mange år – derudover skal det også kunne passe til efternavn og tilsidst skal det jo også gerne passe til den lille baby, når han kommer ud. Pyh I kan godt høre at vi har et stort problem herhjemme, ikke? ;-)
Heldigvis går der jo lige nogle måneder endnu, så mon ikke vi finder et passende navn inden? ;-)

img_1112x

Hvis man, ligesom jeg selv, er i tvivl om drenge navne, så har jeg lavet en lille liste som forhåbentlig kan inspirere jer andre til hvad I ville kalde jeres søn, kommende søn eller blot et drømme navn hvis I en dag skulle få en søn :-)

10 søde navne til drenge

 • Lauge
 • Christian
 • Lau
 • Villum
 • Johan
 • Birk
 • Storm
 • Magnus
 • Oliver
 • Johan

Kom ENDELIG på flere bud, hvis I sidder og gemmer på nogle søde babynavne til drenge – og også gerne til piger, så kan jeg evt, lave et blogindlæg om det også ;-)

 

 

 

14 kommentarer

 • Iben

  Min søn hedder August,så det navn er jeg ret med.vi havde også overvejet Jonathan

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Åh August er også super fint – det havde jeg også i tankerne – men min venindes baby hedder, så den må jeg nok hellere springe over ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Hvad med Johan? 😄
  Ej, spøg til side – vores lille fyr på syv uger skal hedde Niels.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Johan er så super fint navn – den var værd at overveje ;-)
   Ihh skal jeres lille søn hedde Niels?? :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mathilde

   Ja, det skal han nemlig 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Det er et godt navn ! Dejligt med noget der ikke er på top 50 over navne ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Lige præcis ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celine

  Axel, Malthe og August var også på vores liste, så fine navne! Men vi endte på Viggo, den lille charmebøf :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Åh super fine navne!! Tak for buddene :-)

   Nuurh Viggo er altså også ret så fint og charmerende ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Villads – jeg elsker det navn😍

  I skal nok finde et godt navn til jeres lille søn – vi fandt først navn til Mille da hun var 1 mdr gammel ca.. Vi skulle lige lære hende at kende inden vi kunne sætte os fast på et navn☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Tak søde! <3
   Mille passer også bare helt perfekt til jeres søde lille datter :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Vores søn hedder Alfred. Han er syv år nu og da han blev døbt var der flere som slet ikke forstod vores valg. Sidenhen er det blevet mere brugt, tror jeg. Jeg elsker at de kan opdeles til Al – Fred for jeg ønsker han får et fredfyldt og lykkelig liv. Hvis jeg er så heldig at vi en dag får endnu en dreng kan jeg godt lide disse navne: Severin, Viggo, Sigurd, Vilhelm, Knud, Svend, Hugo. Og hvis ikke vi allerede havde en Alfred ville jeg overveje Manfred eller Vilfred

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Sander, august, oskar, Philip var på min liste – vi fik en pige, så hun blev en Tilde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Der er så mange søde navne der er oppe i tiden men min erfaring er at det er godt at vælge et navn der gør sig godt på engelsk. Det er jo en lille verden og den bliver kun mindre. Jeg hepper på Oliver : )

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: SPRING IN FLOWER