THE LADY IN RED

DA JORDEMODEREN TOG FEJL

img_0167x

Det er lidt underligt for mig at skrive dette. For jeg troede faktisk slet ikke at det var muligt, at sådan noget her kunne ske.

Da jeg forleden var til lægetjek, noget man normalt skal under graviditeten blot for at tjekke op på om alt er okay, spurgte lægen mig ” Og du har fået kønnet at vide” hvor jeg dertil sagde at ja det havde jeg og jeg er lykkelig over at jeg venter mig en lille dreng.

Lægen kiggede lidt mystisk på mig, da jeg sagde at jeg ventede mig en dreng. Han kiggede skiftevis på mig og på sin skærm, der var noget der ikke hang sammen. “Venter du en dreng?” spurgte han. “Der må være tale om en misforståelse, for jeg kan se i din journal at du altså venter dig en pige og IKKE en dreng”.
Jeg kan ikke forklare hvilke tanker der fór igennem mit hoved på dette tidspunkt. Hvad?? Det kan jo ikke passe?? Men lægen ville lige være 100 % sikker og ringede derfor til det sygehus, hvor jeg havde været til uge 20 scanning. Han kom tilbage efter lidt tid med nogle papirer i hånden og et nyt scanningsbillede. “Se her – her er det rigtige scanningsbillede og som du nok kan se, så venter du en lille pige”.

Jeg sukkede tak og gik derfra med meget blandede følelser. EN PIGE?? Jamen nu havde vi jo købt alt muligt tøj, møbler osv. til en dreng – og nu viser det sig at vi venter os en pige?

 

img_7958x

Hr. Skov var ligeså chokeret som jeg. Vi fik heldigvis et par dage til at sunde os i, inden vi skulle til forskellige påskefrokoster i henholdsvis hans og min familie. Vi bragte nyheden for begge familier og jeg tror at de var ligeså chokeret som os. Ikke mindst fordi vi har modtaget så fint tøj fra begge familie4, selvfølgelig i drengefarver. Og nu skal vi så ud og shoppe HELT NYT, og ligesom starte forfra igen. Og selvfølgelig vænne os til tanken om at vi venter os en pige istedet for en dreng.

Det kommer nok til at tage lidt tid, før vi lige skal vænne os til tanken.

Men man  skal jo også være taknemmelig for det man har. Og hey at vi er blevet gravide og at vi venter os en velskabt lille pige! <3

Jeg håber at I vil give os lidt tid til at sunde os og vænne os til den nye nyhed.

 

På forhånd tak <3

 

8 kommentarer

 • Wow, det var da noget af en besked at få. Jeg tror at jeg ville være faldet ned af stolen. ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Ja ikke? Det var også noget af en overraskelse! Og jeg var også noget nær faldet ned af stolen ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  … du behøver da slet ikke at shoppe nyt, en pigebaby kan da sagtens gå med blåt tøj? Alt andet er da vanvittigt og spild af penge! Jeg er selv gravid og har ingen intentioner om at købe noget som helst pink til en eventuel datter eller blåt til en dreng. Der er SÅ mange andre farver at bruge – lad være med at tvinge din datter ned i en prinsesse-skabelon lige fra starten, det er synd!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henrik bøgild

  Hmm.. hvis ikke det var fordi det var 1. April i dag, så ville det da være lidt af et chok

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg tænker lidt aprilsnar :) de viser jo kønsorganerne til scanningen og viser her ser du fx skamlæber osv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var også noget af en besked at få… men ja, som du selv skriver det, så er det vigtigste jo, at I får en sund & rask baby – lige meget kønnet :) Men kan helt sikkert godt forstå, at det må have været og er et chok

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • …..og så, så man lige datoen :) Lige meget hvad, så bliver det sikkert fantastisk! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Ha ha åååh Julie hvor er du dog sød :-) Bare rolig vi venter os stadigvæk en dreng ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE LADY IN RED