10 TING JEG IKKE VIDSTE OM AT BLIVE MOR

RABATKODE TIL MOODINGS.COM

Reklame links: 1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER // 7. HER // 8. HER // 9. HER // 10. HER //

Nu bruger jeg jo ualmindelig meget tid herhjemme i privaten, nu hvor jeg holder barsel. Og når man går dag ud og dag ind herhjemme og oftest bare stirre ud i luften og venter på, at babyen falder i søvn, så får man altså rigeligt tid til, at kigge rundt i det lille hus.

Jeg ved ikke, om det er fordi jeg har brugt for meget tid herhjemme, eller om det er fordi årstiden skifter, men jeg får altid lyst til at omrokere herhjemme og indrette på ny. Men jeg må indrømme, at der er flere steder, hvor jeg godt kunne tænke mig at skifte lidt ud og tilføje lidt nyt. Og hvilken perfekt anledning, nu hvor Moodings har givet mig min helt egen rabatkode! De holder nemlig SummerSale fra på søndag – men jeg har fået lov til at dele min egen rabatkode til mine læsere – FØR TID! Hr. Skov er sikkert ikke ligeså begejstret ;-)

Rabatkoden bloggeronheels20 giver nemlig 20 % på hele webshoppen. Så hvis I er på udkig efter lidt nyt til boligen eller hvis I er ved at indrette et børneværelse, så har jeg fundet nogle af mine favoritter fra webshoppen :-)

I kan se hele udvalget HER. 

Hav en dejlig weekend! :-)

 

 

 

 

Reklame links: 1.HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER// 6. HER// 7. HER// 8. HER// 9. HER// 10. HER// 11. HER// 12. HER// 13. HER// 14. HER// 15. HER// 16. HER// 17. HER// 18. HER// 19. HER// 20. HER// 21. HER// 22. HER// 23. HER// 24. HER//

2 kommentarer

 • Tusind tak for rabatkoden til Moodings! Det gjorde lige karantænedagen så meget bedre :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Blogger on heels

   Velbekomme! Dejligt, at du kan sprede lidt glæde i denne svære tid :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TING JEG IKKE VIDSTE OM AT BLIVE MOR