DET SKAL JEG LAVE I AUGUST

7 TING SOM HAR ÆNDRET MIG, EFTER JEG ER BLEVET MOR

Jeg vil gerne være den første til at indrømme, at jeg har ændret mig som person, efter jeg er blevet mor. Altså ikke på den der “jeg er så træt og udkørt” måden, men mere nogle ret positive ændringer, som jeg faktisk ikke havde set komme, før cykelrytteren kom til. Ja, det kommer faktisk bag på mig, hvilken person jeg er blevet til, her et år efter jeg er blevet mor.

Mon I kan nikke genkendende til nogle af dem?

7 TING SOM HAR ÆNDRET MIG, EFTER JEG ER BLEVET MOR:

  • Jeg er blevet godt til at lægge telefonen fra mig! Ja, ærlig talt, så var jeg virkelig dårlig til det, inden jeg fødte cykelrytteren. Jeg vil faktisk gå så vidt og sige, at jeg var afhængig af min mobil, for både min mail, arbejdsmail, Instagram og alle mine billeder var jo på min mobil.Og det er noget jeg havde tænkt over, inden jeg fødte. At når cykelrytteren kom til verden, så ville jeg for alt i verden lade den mobil ligge. I hvert fald når han var vågen. Og det fungerer super godt og jeg nyder at jeg kan være 100 % mor!
  • Mit søvnunderskud. Hvis jeg troede at jeg led af søvnunderskud, da jeg var 23 år, arbejdede som bartender og festede hver weekend, så kan jeg godt tro om igen! Pheeeew søvnunderskud har bare fået en helt anden betydning. Virkelig!
  • Overskud. Tjah, det virker jo som en modsætning til overstående, men faktisk har mit overskud ændret sig! Jeg har skrevet lidt om det her også – men jeg har fået det vildeste overskud til at kunne lave ting med min søn, se andre veninder, blogge og faktisk have overskud til at lege med andre børn (niecer og nevøer i særdeleshed) og især når cykelrytteren sover.
  • Pyt… Jeg har lært at sige pyt. Pyt til makeup, slap hud, at min krop ikke har trænet i en evighed, at jeg har pigmenter flere steder på kroppen, at jeg har et ar på min mave og at jeg ikke bliver den perfekte mor med den perfekte søn. Altså jeg har en perfekt søn, bevares ;-) Men at alle de intentioner man havde om at blive mor, ikke behøver at blive indfriet. Eller i hvert fald ikke dem alle ;-)
  • At min to-do liste får lov til at vokse. Åh jeg er altså lidt sær hvad angår lister om hvad jeg skal nå i løbet af dagen. Jeg skriver så mange lister, og jeg stræber altid efter at alle punkter er krydset af ved dagens ende. Ahem.. Efter man er blevet mor, så må man bare erkende, at man ikke kan nå alting – og slet ikke med en baby på armen ;-)
  • At det er okay, at slappe af imens babyen sover. Ja den har taget mig lidt tid, at finde ud af. For jeg er typen, der straks får nået en masse imens cykelrytteren sover. Mest fordi jeg bedst slapper af, når der er pænt og ryddeligt. Men let’s face it – så sjovt er det heller ikke, at rydde legetøj op efter sin baby, for at det så bliver rodet igen, når han vågner fra lur ;-)
  • At jeg shopper mindre og mindre til mig selv. Ja… Det havde jeg så aldrig troet at der skulle ske for mig! Men helt ærligt, ikke? Så er det altså svært ikke at shoppe tøj til sin baby, når der findes så meget nuser tøj til ham ;-)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET SKAL JEG LAVE I AUGUST