9 LUNE VINTER RETTER

MOMMY MONDAY: 5 ÆRLIGE TING OM DET HÅRDE LIV SOM MOR

Det er jo ingen hemmelighed, at livet som mor er HÅRDT, men også et ret utaknemmelig og søvnløst job! MEN jeg elsker mit liv som mor og jeg ville aldrig have været min lille søn foruden. Meeeeeen… Der er sgu også nogle ting jeg undrer mig over og nogle ting jeg tænker, at de fleste mødre ikke tør sige højt og DA SLET IKKE foran andre mødre. Sååååeh her kommer lige 5 ærlige ting om livet som mor ;-)

 

5 ÆRLIGE TING OM DET HÅRDE LIV SOM MOR

 

SØVNLØSE NÆTTER – ja det er jo ikke ligefrem noget nyt, at man som forældre ikke får sin søvn. Bedst, som man tror at sit lille barn sover igennem og man ovenikøbet kommer til at sige det HØJT, så jinxer man de næste par nætters søvn – så er du advaret ;-)

FRIHEDEN – jeg tænker ofte over, hvad jeg mon havde lavet nu, hvis jeg ikke havde cykelrytteren. Havde jeg mon været ude og rejse? Havde jeg taget mig en lur på sofaen? Havde jeg arbejdet hårdere på bloggen? Havde jeg haft overskud og alverdens tid til at se veninderne? Og ja jeg savner af og til friheden til at kunne gøre hvad jeg vil. Meeen jeg synes ærlig talt også, at det bliver nemmere og nemmere jo større cykelrytteren bliver.

TÅLMODIGHED? Som mor skal man virkelig være tålmodig, for ALTING tager ikke bare dobbelt så lang tid, nej det tager længere tid end det! Og så kommer ens egen tålmodighed på prøve. OG oveni det, så kommer barnets tålmodighed også lige på prøve. For skal jeg vær helt ærlig? BØRN har ingen tålmodighed ;-)

PLANLÆGNING – alt skal planlægges efter barnet. Barnets lur, humør, spisetider, snacktider, bleskift. Tro mig, du sætter ikke et sultent barn ud i en bil for at få frokost. NEJ du spiser frokost NU. Og hvis det ikke behager barnet med en gåtur eller en lur lige nu, well så venter du jo bare lige til barnet er klar, ikke? Tålmodighed tålmodighed tålmodighed – ja den kom også frem her ;-)

BREDE SKULDRE – når barnet begynder at skrige eller græde, fordi han tabte kiksen på gulvet, og kiksen gik i 2 dele i faldet. Oh well lille skat, du kommer til at kunne opleve VILDERE udfordringer i livet end din knuste kiks. Ja, som mor skal man virkelig have talegaverne i orden og brede skuldre for at kunne trøste ved selv de mindste (knuste) ting i børnenes hverdag.

Har I mon nogle I kan tilføje??

Ovenstående skal selvfølgelig tages med et gran salt – for ja livet som mor er hårdt, men det kan også været ret fantastisk indimellem ;-)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 LUNE VINTER RETTER