AT MÆRKE EFTER OG EN LILLE PAUSE

MOMMY MONDAY: 7 FEDE TING VED AT VÆRE MOR

Det er hårdt at være mor – det er vist ikke nogen hemmelighed. Og hvis man skulle være i tvivl om det, så kan du altid lige læse DET HER indlæg eller DET HER indlæg, så beskriver det meget godt om hvor hårdt det er ;-)

Meeeeen lad nu fokusere lidt på det positive ved at være mor, for det kan jo også blive lidt for sørgeligt, kun at skrive om hvor hårdt jeg har det som mor, så man glemmer alle de gode ting og stunder. Såååeh derfor får I lige 7 fede ting ved at være mor.

7 FEDE TING VED AT VÆRE MOR

Når man har vært temmelig stor (okay så stor var jeg altså heller ikke) og brugte en sommerferie/før-barsel på at spise alverdens Mars is med en baby i maven. Og man stadigvæk har rester af is i fryseren efter fødslen. Oh well, babyen må jo ikke få is, såååå du må nok hellere selv sørge for at tømme fryseren for is. Øv altså ;-)

Når jeg fortæller hvad jeg har opnået på 1 dag derhjemme, hvor jeg har været alene med cykelrytteren hele dagen. Ja, så lang tid tager det heller ikke at vaske tøj, spise snacks, (plus de snacks jeg selvfølgelig har smidt i skraldespanden, godt pakket ned under alt det andet snack, så Hr. Skov ikke opdager det) rydde op, støvsuge (ja ja vi har en Robot-støvsuger, men hvem tæller) og lege med cykelrytteren. Man kan altså nå ret meget under en lur kan jeg fortælle jer. OM jeg er træt om aftenen? JA!

Man skal lave nul og niks når man er inviteret til fødselsdag eller andet fest, for jeg har jo en baby med, så jeg har allerede jo armene fulde. WOW, så var der lige en undskyldning for ikke at tage opvasken ;-)

At man har en undskyldning for at gå i hyggetøj i en hel weekend, for man skal jo alligevel hænge ud på gulvet det meste af tiden – og der er det rimelig ufedt med stramme jeans eller pencil skirt – tro mig jeg har prøvet!

At man snildt kan bruge EN HEL DAG på stuegulvet eller i sengen, hvis babyen ellers tillader det. Babyerne skal jo blot have et sted at lægge eller sidde ned. Og så længe der er fyldt med legesager, så er det jo intet problem ;-)

HVOR STOLT man kan være over selv de HELT SMÅ ting. Første gang ens baby klapper, siger sit første ord eller selv tager sin jakke på. Ja faktisk bliver man SÅ stolt over sin babys fremskridt, at man har lyst til at dele dem med familien omkring sig.

At man på de “hårde” dage kan finde livskraft og glæde ved chokolade, is eller hvad man nu spiser, når overskuddet er mangelfuldt og man har lyst til ALT det søde ;-)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AT MÆRKE EFTER OG EN LILLE PAUSE