10 LÆKRE STYLES TIL SOMMER DRENG

SOMMERPLANER I DK: CHRISTINE/ ACIE

Byd velkommen til Christine Egholm – bedre kendt som Acie..

Sødeste Christine er den sidste gæst på denne sommer føljeton. Hun er godt gift med Skjorten og sammen har de børnene Elise og Carl. Christine tager os med ind i den hektiske hverdag med mor til to, om at være selvstændig og så deler hun gode tips til indretning og børnene. Og apropo indretning, så bor Christine og hendes familie i den smukkeste villa, som enhver ville ønske at flytte ind i.  Hun er kreativ, sjov og så skriver hun nogle fantastiske tekster på både bloggen og Instagram.

Blog: www.acie.dk

Intagram: @christine_egholm

SOMMER PLANER I DK HOS CHRISTINE

 

  1. Hvor skal du holde sommerferie og med hvem?

Jeg skal holde ferie med min familie – min mand, Mads, og vores to børn, Carl og Elise på knapt 1 og 3 år.

  1. Hvad skal du spise denne sommer?

Varmrøget laks, fjordrejer, grillede majs og rabarber-is.

  1. Hvilken bog skal du læse denne sommer?

Jeg lytter gerne med ørene, for jeg går meget med barnevogn – jeg har to bøger på lyttelisten lige nu: “Vildskud” af Julie Hastrup og “Døden er kun et øjeblik” af Lisa Holm Fjord.

  1. Hvad du skal drikke hele sommeren? Har du en favorit sommerdrink du kan anbefale?

Rosévin, bobler og Passion Martinis fra Nohrlund – de er så gode! 

 

  1. Har du et mål for denne sommer?

Jeg vil gerne bare nyde det. Nyde at være i Danmark, nyde ikke at skulle noget. Der er tit mange forventninger forbundet med en sommerferie – det er ‘årets ferie’ og phew, sikke et pres det kan være. I år er presset lidt taget af. Der er ikke noget vi skal nå. Ingen tid der skal bruges i hverken lufthavne eller på den tyske autobahn. Vi skal bare være sammen, som familie. Vores første sommer som familie på fire. Det bliver skønt.

 

Vil du gerne læse mere om Sommerplaner i DK? Læs også om sommerplaner hos Emma Martiny, Danica Chloe, HelloSofie, Jennifer Geertsen, Meri Meri & Linnea Funk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 LÆKRE STYLES TIL SOMMER DRENG