SOMMERPLANER I DK: LINNEA FUNK

SOMMERPLANER I DK: HELLOSOFIE

Byd velkommen til Sofie fra bloggen Hellosofie

Sofie er lykkelig gift og er mor til to søde drenge Louie og Gustav. Hun deler ud af sit liv som mor som hjemmepasser. Og det er interessant at følge hende i hendes hverdag, som nok for os andre, vil føles som en meget lang barsel. Hun deler nemlig ud af alle de goder og glæder ved at have 2 små drenge. Men samtidig deler hun også ud af de sårbare emner såsom nedsmeltninger, søvnmangel og amme nedtrapning. Hun er både sjov og super sød som person. Og så er hun fremfor alt en skøn MOR. Hun deler 100 % ærlighed om dét at være mor, som vi nok er mange, der kan relatere til. Jeg elsker at følge med hos Sofie, da hun ofte deler sine tanker omkring opdragelse og så får hun sine læsere til at grine med hende, når hun deler sine sjove stories :-)

Blog: www.hellosofie.dk

Instagram:  @hello_sofie

SOMMER PLANER I DK HOS HELLOSOFIE

 

  1. Hvor skal du holde sommerferie og med hvem?

Jeg holder sommerferie i Danmark sammen med Mads og drengene. Vi skal bruge en af vores tre uger på Langeland sammen med nogle vennepar og deres børn på Gustavs og Louies alder. Jeg har ikke fået sørget for at holde min kalender fri i de her tre uger, så faktisk har jeg ikke helt sommerferie, men i det mindste er Mads hjemme til at hjælpe mig lidt med mine kampagner, selvom han hader det :D

  1. Hvad skal du spise denne sommer?

Danske jordbær med fløde! Og friske hindbær fra vores have.

  1. Hvilken bog skal du læse denne sommer?

Jeg må nok erkende, at jeg ikke får læst en fysisk bog i et stykke tid endnu. Lige nu lytter jeg til Samtaler med Venner som lydbog. Jeg har modtaget Madro i fysisk version og den er klart på min to-read, når jeg engang får tid.

  1. Hvad du skal drikke hele sommeren? Har du en favorit sommerdrink du kan anbefale?

Jeg skal nok ikke drikke den HELE sommeren, men jeg er vild med hvedeøllen 1664 Blanc. Man skal selvfølgelig være lidt til øl, men hvis du er mest til lyse øl, så er den simpelthen så god – også i den alkoholfri udgave ;-)

 

  1. Har du et mål for denne sommer?

Nej. Jeg har et ønske om at komme igennem velvidende, at der vil være konflikter med to små børn under 4 år – og det er okay. Følelser holder ikke ferie, og det nytter ikke at lave den klassiske “ej, nu har vi endelig ferie og SÅ skal vi hygge os”. Som der var én, der skrev til mig, så bruger vi meget mere tid sammen i ferien og derfor får vi også meget mere af det hele – de gode oplevelser, kriser, konflikter, grin og minder.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOMMERPLANER I DK: LINNEA FUNK