Favorite?

Shoes for blues

asos shoes
1. Asos Platforms 2. Asos Harrogate 3. Caren Beige

Af og til er jeg en slæber for tilbud og kampagner. Og dette er ingen undtagelse! Jeg er faldet for 3 fine sko i den populære beige/creme farve. Jeg synes de er noget så pæne og kan passe ind i min nye sommer garderobe. Mon ikke at nr. 1 bliver klikket hjem. Den vil passe perfekt til min nye kjole – tjah det er vel maj måned? Så er det vel okay at shoppe lidt, ikke? ;-) ha ha.. Kig forbi Asos, hvor du ligenu kan spare 25 % på alle sko, lækkert, ikke? :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favorite?