Look of the day: Camel down

Eyes on you

IMG_7039 - linse1

For knap 2 år siden fik jeg konstateret et svagt syn på mit højre øje. Faktisk fik jeg diagnosen allerede som 12 årig, at mit syn på mit højre øje kun vil blive forværret med årene. Jeg fik derfor at vide at jeg skulle vente ca. 10 år med at bruge en form for linse eller brille. For mig som 12 årig, tænkte jeg faktisk at det var ganske unormalt at have et dårligt øje og kun et? Var det ikke mere normalt hvis jeg havde en fejl på begge mine øjne? Åbenbart ikke.. Jeg prøvede dengang med at gå med briller. Eller min mor prøvede flittig at overtale mig til at gå med briller. Men som 12 årig var man meget modebevidst (eller det var jeg) og så passede nogle (grimme) briller bare ikke lige mine outfits eller mit ansigt derimod. Jeg syntes nemlig at jeg fik kæmpe øjne og stellet var alt for markant og stort. Synes jeg i hvert fald. Så min mor investerede i nogle dyre briller til mig og tvang mig til at gå med dem i skole. Øv! Men hvad min mor ikke vidste, havde hun jo ikke ondt af, vel? Så jeg gik flittigt i skole hver morgen med briller på naturligvis. Men på vejen til skole tog jeg brillerne af og gemte dem nede i min jakkelomme, imens jeg var i skole. Og når jeg så fik fri tog jeg brillerne på og gik så hjem igen. Smart, ikke? Okay det er måske ikke lige et af mine stolte øjeblikke, men det var en mægtig ide! Dette varede dog ikke længe, før min mor fandt ud af mit lille stunt. Så jeg fik lov til at slippe for brillerne.

IMG_7057 - linse

Nu er jeg så snart 26 år og har gået med linser i ca. 2 år. Jeg har endda også investeret i briller. (Jep jeg er nemlig blevet voksen) Brillerne er dog mest til hjemmebrug og på arbejdet. Det er nu ikke fordi jeg ikke kan lide at gå med mine briller, jeg finder det faktisk mere afslappende for min øjne. Men det er nok bare blevet en fast rutine hver morgen at putte linse i. Og jeg har skam været glad for at bruge linser. Men jeg har nok aldrig været 100 % tilfreds med mine linser. Netop fordi jeg stadig kan mærke hovedpinen og trætheden i øjet. Ja det lyder nok meget mærkeligt, men den er god nok. Desuden kan jeg ofte mærke kanten på min linse og det kan faktisk irritere øjet og give et rødt øje. Længe har jeg tænkt at det nok bare var mine øjne der var trætte eller fordi luften er tør. Indtil jeg talte med en anden optiker nede i byen, som ville tage et ekstra kig på mine øjne.

linser.

Så i tirsdags blev jeg inviteret ned til optikeren Thiele her i Holstebro. Jeg fik en rigtig god samtale med en optiker. Han havde endda tid til at lave en ny syns test på mine øjne. Jeg følte mig ret velkommen og det var rart at kunne få en god behandling, især når det er mit syn vi taler om. Optikeren viste mig forskellige syn andre mennesker kan have og fortalte mig faktisk at det var ganske normalt at kun have et svagt syn på det ene øje. Jeg var faktisk ikke den eneste, der er mange mennesker der døjer med det.
Jeg fik lov til at spørge løs og jeg fik endda lov til at få tjekket øjets bagside. Thiele har en spændende maskine, der nemlig kan tjekke øjets bagside, for at se efter om man kunne have evt. skader på øjet eller om man har forhøjet blodtryk. Imponerende. Her troede jeg at man kun tog til optikeren for at få lavet en synstest, men jeg vidste ikke at optikerne kan se meget mere end det.

Efter at have fået lov til at prøve lidt af hvert nede i Thiele, så blev jeg tilbudt 1 sæt linser til mit øje. Linserne skulle eftersigende være en bedre kvalitet og vil derfor kunne mindske trætheden i øjet og hovedpinen. Så nu glæder jeg mig til at få taget de nye linser i brug.

Og nu til det bedste af det hele!! Efter jeg fik lavet en syns test og bestilt nye linser, så fik jeg lov til at vælge et par solbriller – helt efter eget valg!! Lækkert, ikke?
Kunne du også tænke dig at få lavet en syns test og få et par valgfrie solbriller? Så klik ind på Thiele Holstebros facebookside og læs mere Tilbuddet gælder kun i Thiele Holstebro.

photo

24 kommentarer

 • Heidi

  Det er vigtigt at du får de rigtige linser. Du kan komme til at se skævt, hvis du ikke bruger de rigtige linser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Det er vigtigt at du får de rigtige linser. Du kan komme til at se skævt, hvis du ikke bruger de rigtige linser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Fredenslund

  Det er skægt. Thiele Holstebro er også min optiker. De er så søde og dygtige. Plusser herfra +++

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Fredenslund

  Det er skægt. Thiele Holstebro er også min optiker. De er så søde og dygtige. Plusser herfra +++

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Det er vigtigt at du får de rigtige linser. Du kan komme til at se skævt, hvis du ikke bruger de rigtige linser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Du har fuldstændig ret! Det var godt jeg tog til optikeren :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Fredenslund

  Det er skægt. Thiele Holstebro er også min optiker. De er så søde og dygtige. Plusser herfra +++

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Ej hvor skægt. De er nemlig så søde og hjælpsomme. Det er bestemt ikke sidste gang jeg søger hjælp hos Thiele :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna K

  Jeg vidste ikke at du gik med briller eller linser. Dette må være den største øjenåbner på din blog. Dejligt at høre at du ikke er 100 % perfekt! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna K

  Jeg vidste ikke at du gik med briller eller linser. Dette må være den største øjenåbner på din blog. Dejligt at høre at du ikke er 100 % perfekt! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line P

  Hvad for en solbrille valgte du?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line P

  Hvad for en solbrille valgte du?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna K

  Jeg vidste ikke at du gik med briller eller linser. Dette må være den største øjenåbner på din blog. Dejligt at høre at du ikke er 100 % perfekt! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   “øjenåbner” haha ;-) Jeg er bestemt ikke perfekt, vi har jo alle vores små fejl ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line P

  Hvad for en solbrille valgte du?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Jeg valgte en solbrille fra Rayban – super fin :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Du har fuldstændig ret! Det var godt jeg tog til optikeren :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Du har fuldstændig ret! Det var godt jeg tog til optikeren :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Ej hvor skægt. De er nemlig så søde og hjælpsomme. Det er bestemt ikke sidste gang jeg søger hjælp hos Thiele :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Ej hvor skægt. De er nemlig så søde og hjælpsomme. Det er bestemt ikke sidste gang jeg søger hjælp hos Thiele :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  “øjenåbner” haha ;-) Jeg er bestemt ikke perfekt, vi har jo alle vores små fejl ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  “øjenåbner” haha ;-) Jeg er bestemt ikke perfekt, vi har jo alle vores små fejl ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Jeg valgte en solbrille fra Rayban – super fin :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Jeg valgte en solbrille fra Rayban – super fin :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Look of the day: Camel down