Look of the day: Black blue & camel

Look of the year #3

looks7
looks8
looks09
looks10
looks11
looks12
looks13
looks14

3. og sidste omgang af outfits fra 2014. Det lyder helt mærkeligt, ikke? 2014? Det lyder som noget der er sket for flere måneder siden. Altså det er jo egentlig også delvist korrekt. For nogle af billederne ovenfor er fra et par måneder tilbage. Faktisk den årstid, hvor det var tilladt at dase i solen og rende rundt med bare ben i kjoler. Man kan nu alligevel godt savne solen og varmen, nu hvor jeg kigger tilbage på billederne. Især lige nu, hvor regnen pisker ned og det er blevet så pokkers koldt. Men jeg klager bestemt ikke! For jeg holder meget af vinter. Faktisk så meget, at jeg elsker at pakke mig ind i strik, varme jakker og drikke lune drikke. JA vinteren kan jeg faktisk rigtig godt lide! Jeg kunne dog godt bruge lidt lys længere ud på dagen, især når der skal tages outfitbilleder. Det er lidt svært at skyde billederne i den her tid, før det bliver helt mørkt. Men jeg lover at der nok skal dukke et par billeder op alligevel.
Nu vil jeg hoppe i seng. (ja! jeg ved godt det er tidligt!) Men jeg vender tilbage til arbejdet i morgen og vil gerne være lidt mere frisk og udhvilet, specielt når dagen efter ferien plejer at være lidt hektisk.

Kan I have en dejlig søndag aften

Hilsen Mormor//bloggeronheels

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Look of the day: Black blue & camel