Lately

Got a favorite?

got a favorite1
1. Black and Blue 2. Down the streets 3. PASTEL 4. MARBLE 5. Blue Shades 6. OH leoh

Et lille udvalg af de seneste outfits på bloggen.
Det er sjovt, som man kan begynde at fornemme foråret på billederne. Jeg har efterhånden gemt vinterjakken væk og begynder så småt at bruge mine sommerjakker eller min læderjakke. Der er bare et eller andet fantastisk over at kunne bruge sine sommerjakker. Det er som om, at så begynder foråret/sommeren rigtig at være på vej. Okay, godt nok regner det udenfor lige nu – men i det store billede, når det altså ikke lige regner – så føler jeg at foråret er over os lige nu. Og det er jeg helt bestemt fan af! ;-)

Har I en favorit denne gang? :-)
Jeg kan personligt selv lide nr. 2 og 5 ;-)

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately