Happy Holiday

LOOK OF THE DAY: spring

IMG_6768xax
IMG_6825X
IMG_6855X
spring Collage
IMG_6801X
IMG_6833X
IMG_6848X
IMG_6791X
LOOK OF THE DAY: Læderjakke: Bruuns Bazaar (lignende HER) Kjole: H&M, Støvler: SixMix, Clutch: Erbs, Halskæde: Bybiehl, Ring: Købt i London + Moss Copenhagen, Ur: Marc Jacobs

Nogle gange er jeg en drømmer. Jeg ønsker at se nogle af de smukkeste steder i Danmark. Et af de steder er Bispebjerg Kirkegård, som jeg bla. nævnte HER. Okay, kirkegård er måske ikke lige det fineste sted at hænge ud, men alligevel valgte jeg i dag at gå en tur på kirkegården med en sød én. De har nemlig de fineste kirsebærtræer og generelt en meget smuk park.
Men ja, må vel indrømme, at jeg kom for sent til København, for at opleve rækken af kirsebær træer. De blomstrer hele april måned, med de fineste lyserøde kirsebær blomster. Men vi fandt dog et par enkelte træer, der stadig blomstrede i solskinnet, men så må jeg vel komme tilbage næste år ;-)
Men det holdte mig nu ikke tilbage, for at få taget billeder af dagens outfit. Det må vist være første gang jeg ligger billeder op af et outfit på den selvsamme dag. ;-)
Hvilken smuk start på en sød maj måned og ikke mindst en god start på weekenden, som foregår i det københavnske, som jeg så godt lide at besøge.
I aften tager vi ind til byen og spiser middag på FIAT og i morgen tager vi på strøget med muligvis lidt shopping, WHO knows! ;-)

Må I få en skøn fredag aften og en herlig weekend <3

   

48 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Happy Holiday