Beauty FAVES

Lately

IMG_7242X
Nye skud i min Pliea-plante. En sød gartner-dame gav mig dette tip til omplantning af blomster, som formår at formere sig ret hurtig.

IMG_7209X
min “gamle” nye lampe der endelig er blevet hængt op. Perfekt og praktisk med lidt mere lys i værelset med mit tøj, specielt til de mørklagte morgener ;-)

IMG_7167
elsker denne årstid vi går i møde. Er der noget mere hyggeligt end masser af kulde, tæpper og stearinlys at lune sig på?

Denne uge har været ret sparsomt med billeder. Jeg har haft brug for nogle dage til at komme mig efter turen til Istanbul i sidste uge. Derudover har jeg lagt mig syg med lidt snue og ondt i halsen. Men jeg har alligevel fået tid til at besøge og kysse på min lille nye nevø og fejret fødselsdag i går for min søde mor. Så på trods af at jeg skranter lidt i dag, så har det alligevel været en ganske fin uge.

Den næste uge kommer til at byde på en før-fødselsdagsgave oplevelse, (selvom jeg først fylder år om 2 måneder) en masse træning, (når altså denne snue er ovre) en date med min søde kæresteven og så glæder jeg mig til at kunne blogge lidt mere optimalt end jeg har gjort i denne uge. Og nå ja så skulle jeg gerne komme i bund med besvarelse af alle jeres kommentarer – jeg er endnu engang håbløs bagud! Undskyld! <3

IMG_7270X
Når man ligger syg, så er det faktisk rart at kunne shoppe på den dersens oldschool måde – forleden droppede der et H&M katalog ind i min postkasse. Faktisk plejer det ikke interesse mig når diverse kataloger finder min vej. Men når man ligger syg og fryser, så er det faktisk meget hyggeligt at shoppe lidt af efterårs strik på den gode gammeldags bestillingsmetode via et blad. Hvem har sagt at sygdom skal være kedeligt?

6 kommentarer

 • Rikke

  Elsker osse efterår, og dit andet sidste billede, gir den helt rigtig hygge stemning.
  Levende lys, varme drikke, go film og et dejligt stort tæppe, er lige med efterårshygge.
  Der ikke mange som jeg kender, der deler min glæde for efterår. Så det jo dejligt at blive mødt nogen som gør.
  Vil også ønske dig rigtig go bedring, håber snart du er på dupperne igen ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Elsker osse efterår, og dit andet sidste billede, gir den helt rigtig hygge stemning.
  Levende lys, varme drikke, go film og et dejligt stort tæppe, er lige med efterårshygge.
  Der ikke mange som jeg kender, der deler min glæde for efterår. Så det jo dejligt at blive mødt nogen som gør.
  Vil også ønske dig rigtig go bedring, håber snart du er på dupperne igen ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Elsker osse efterår, og dit andet sidste billede, gir den helt rigtig hygge stemning.
  Levende lys, varme drikke, go film og et dejligt stort tæppe, er lige med efterårshygge.
  Der ikke mange som jeg kender, der deler min glæde for efterår. Så det jo dejligt at blive mødt nogen som gør.
  Vil også ønske dig rigtig go bedring, håber snart du er på dupperne igen ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Tak skal du have!
   Og hvor er det dog dejligt at høre at der er andre der sætter pris på denne årstid ;-)
   Efterårshygge er bare det bedste <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Tak skal du have!
  Og hvor er det dog dejligt at høre at der er andre der sætter pris på denne årstid ;-)
  Efterårshygge er bare det bedste <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Tak skal du have!
  Og hvor er det dog dejligt at høre at der er andre der sætter pris på denne årstid ;-)
  Efterårshygge er bare det bedste <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beauty FAVES