Torsdagsnegle: Grey something

Lately

De fineste hår elastikker fra Petite Affaire <3

Den nemmeste opskrift på oksekød i spaghetti – opskrift HER

Når bloggergave indeholder noget lækkert og noget sødt. Jeg er helt klart fan!

har spist mig mæt i varme hveder til morgenmad og aftensmad.

har vist denne uges negle se dem HER.

I fredags så vi ?Under sandet?, da den endelig er kommet på Blockbuster. Læs min anmeldelse HER

Fredags flødekager – bare fordi! ;-)

Propercorn med salt og karamel. Min nye guilty pleasure, som min kære kollega introducerede mig for ;-)

??

Godmorgen herfra!

Vi er tidligt op herhjemme i dag, da turen lige om lidt går til Århus, hvor vi er blevet inviteret på søndags brunch. Derfor tænkte jeg at jeg lige ville kigge ind med ugens Lately billeder og reflektere over ugen der er gået. 

Jeg var jo så heldig at have en ekstra fridag i denne uge + en helligdag. Og jeg har nydt det til fulde! Der er blevet gjort plads til blogging og til at lære mit nye blogging site. Og jeg tror nu at jeg er klar til at kunne blogge 100 % igen, hvilket jeg glæder mig til ;-) Derudover har jeg haft besøg af familie og været på besøg hos min familie. Og selvfølgelig spist flødekager – mums!

Den kommende uge kommer til at være ret booket med bla. blogmøder, besøg hos veninder, muligvis en tur i biffen, konfirmation, en lille shoppetur, en ren venindeaften og så skal jeg besøge min kære lillebror. 
Så jeg er temmelig godt booket op i næste uge og ved I hvad? Sådan kommer hele min maj måned til at være – og jeg har det noget så dejligt, da det er nogle dejlige planer!

Hvis I ingen planer har næste søndag, så vil jeg klart anbefale jer at køre til Århus og deltage i Emma’s nye bog-release. Jeg ville selv forfærdelig gerne afsted, så hvis I er på disse kanter, så giv hende gerne en krammer fra mig! Blot et tip – I kan læse mere om det HER. 

Nå Casper skynder på mig nu, så jeg må hellere lukke ned! 

God søndag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Torsdagsnegle: Grey something