FOREO - et nyt aftenritual

LOOK OF THE DAY: Without coat

LOOK OF THE DAY: Trenchcoat: VILA // Kjole: Ganni // Pumps: Bianco

God aften piger!

Jeg synes det har været hårdt at starte op efter pinseferien- Jeg har følt mig en anelse sløj og træt i dag, så jeg har bestemt mig at hoppe tidligt i seng, så jeg forhåbentlig kan vågne op til det bedre i morgen ;-)

Jeg ville blot lige stikke hovedet ind og vise mit outfit fra i lørdags, hvor jeg var til 30 års fødselsdagsfest. Ahem.. Ingen kommentarer om mine blege ben ;-) De skal nok blive brune! Ellers et meget simpelt outfit med nogle små detaljer til at pifte outfittet op :-)

Nå jeg vil hoppe i seng!

Sov godt <3

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FOREO - et nyt aftenritual